Cristiano Ronaldo Legacy EDT 30ml

0 Recenzii

Cristiano Ronaldo Legacy EDT 30 ml Parfum

Availability: In Stock
de la 73.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

Imaginea bărbatului modern și elegant nu este completă fără un miros senzual și cuceritor. Reprezentanții sexului puternic vor fi și mai entuziasmați când vor afla că un astfel de parfum a fost lansat de Cristiano Ronaldo care afișează stilul și imaginea renumitului fotbalist - mirosul este la fel de persistent, încrezător și luxos.
La crearea personalități a contribuit un grup de acorduri lemnoase. Notele de vârf fascinează prin picantețea bergamotului, prospețimea merelor verzi, aroma de scorțișoară și puritatea de lavandă parfumată. Apoi cuceresc notele de mijloc ale cedrului alb, bujorului mândru și irisului dulce, colorate prin aroma rozmarinului, sensibilitatea violetelor și a salviei. Fiind deja în capturat de fericirea divină, veți fi înfășurat într-un voal de parfum. Aici, vetiverul, patchouli și chihlimbarul rășinos cântă melodia lor.
Doar câteva picături a acestui parfum, și ești de neegalat!Parfum Cristiano Ronaldo Legacy EDT 30ml: Legacy EDT 30 ml, LegacyEDT30ml

3cheaps - compară prețuri pentru Cristiano Ronaldo Legacy EDT 30ml

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Cristiano Ronaldo
Grup tinta
Pentru barbati
Tip 
Eau de toilette (EDT)
Volum
30 ml
Ambalaj 
Cutie originala
Grup tinta
Pentru barbati
Tip 
Eau de toilette (EDT)
Volum
30 ml
Ambalaj 
Cutie originala
Meniu