3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/1 oferte.

loading

DAB JET 151MP

0 Recenzii

DAB Pompa Centrifuga Dab Jet 151 Mp (102162062)

Availability: In Stock
de la 1,663.44 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru DAB JET 151MP. Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

Garantie 2 Ani Este o pompa centrifugala autoamorsanta, avand capacitate optima de aspiratie si in prezenta bulelor de aer. Poate fi utilizata si pentru apa cu particule de nisip avand dimensiuni mici. Folosita uzual pentru alimentarea hidraulica din instalatiile de uz casnic, aplicatþii mici din agricultura si gradinarit, uz industrial in cadrul unor fabrici de dimensiuni mici si acolo unde este necesara functia de autoamorsare. Corpul pompei si suportul motorului sunt din fonta. Suportul motor este din aluminiu turnat sub presiune. Rotorul, difuzorul, tubul venturi si aparatoarele de nisip sunt din tehnopolimer. Inele de uzura sunt din otel inox. Are etansare mecanica din carbon/ceramica. Motorul este de tip asincron, inchis, racit cu ventilatie externa. Rotorul este montat pe rulmenti cu sfere, lubrifiate pe intreaga durata de functionare si supradimensionate pentru a garanta silentiozitate si rezistenta. Protectia termoampermetrica este incorporata, iar condensatorul este cuplat permanent. Fluidul pompat trebuie sa fie curat, sa nu contina contaminanti solizi sau uleiuri, sa nu fie vascos, sa fie neutru din punct de vedere chimic, sa fie apropiat de proprietatile apei. Pompa se instaleaza cu arborele motor in pozitie orizontala. Temperatura maxima ambientala este de 40 grd C.  

Specificatii tehniceTIP151 MPMODELJETFURNIZORDABTARA DE ORIGINEITALIATEMPERATURA MAXIMA DE LUCRU [°C]35PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR]6INALTIME DE POMPARE MAXIMA [m]61DEBIT MAXIM [mc/h]4.5RACORD REFULARE [TOLI]1RACORD ASPIRATIE [TOLI]1 1/4LATIME [mm]290INALTIME [MM]305LUNGIME [MM]558ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz]230/50CURENT NOMINAL [A]7.2PUTERE NOMINALA [KW]1.1GRAD DE PROTECTIEIP 44CLASA DE IZOLAREFFUNCTIONARE1 TREAPTAMASA [kg]31.5   Hidrofor DAB JET 151MP: JET 151 MP, JET151MP

3cheaps - compară prețuri pentru DAB JET 151MP

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
DAB
Meniu