DACIA PLANT B Natural Polen si Drojdie - 60 comprimate

0 Recenzii

Dacia Plant B Natural (Polen si Drojdie) Dacia Plant 60cpr

Availability: In Stock
de la 18.75 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

Polen si drojdie

Vitamina B reprezinta de fapt un grup de vitamine care se gasesc din belsug î n drojdia de bere si au un rol  extrem de important î n economia interna a organismului.
 
Drojdia de bere
Drojdiile sunt î n realitate colonii microscopice de ciuperci. Se cunosc aproximativ 1500 de specii de drojdie. Specia numita Saccharomyces cerevisiae cunoscuta sub denumirea de drojdie de bere este folosita î n panificatie si î n fermentarea bauturilor alcoolice de mii de ani dar este si un foarte bun remediu natural. Drojdia de bere contine proteine (majoritatea aminoacizilor esentiali) toate vitaminele din complexul B vitaminele D H si E enzime saruri minerale cu continut mare de potasiu fier calciu magneziu fosfor (12%) lipide (5-10%) glucide si anumite oligoelemente indispensabile vietii (seleniu crom). Conform ultimelor cercetari drojdia de bere are î n alcatuire 16 aminoacizi 14 minerale si 17 vitamine. Detaliem câ teva dintre actiunile terapeutice ale vitaminelor din complexul B:   

B1   (tiamina) -eficienta î n combaterea tulburarilor digestive a celor cardiace î n tratarea depresiilor a nevralgiilor si a oboselii.

B2   (riboflavina) - utila î n combaterea eczemelor a î mbatrâ nirii pielii.

B3   (niacinamida) - implicata î n procese ce tin de echilibrarea sistemului nervos procesele de oxido-reducere.

B5   (pantotenat de calciu) - stimulent natural al glandelor corticosuprarenale   remediu anti-stres mareste rezistenta la infectii.

B6   (piridoxina) - neurotrop antianemic.

B7   (colina) - neutralizeaza colesterolul fiind deci indicata î n obezitate previne caderea parului.  

B8   (biotina) - utila pentru reglarea metabolismului proteinelor si grasimilor. B9 (acidul folic) - are efect antianemic ajuta la mentinerea echilibrului hormonal.

B12   (ciancobalamina) - actioneaza asupra sistemului nervos marind puterea de concentrare si ameliorâ nd cefaleele   contribuie la mentinerea echilibrului hormonal antianemic.

B15   (acid pangamic) - amelioreaza  oxigenarea tisulara este un remediu î mpotriva î mbatrâ nirii ajuta la detoxifierea ficatului. Global grupul vitaminelor B are actiune antianemica vitaminizanta antitoxica   remineralizanta protectoare a sistemului nervos anticolesterolemianta stimulatoare a glandelor endocrine antistres.

Polen
Se prezinta sub forma de pulbere fina granulata si constituie elementul masculin fertil al florilor. Albinele î l colecteaza sub forma de ghemotoace impregnâ ndu-I cu miere iar î n stup î l folosesc pentru hranirea si perpetuarea puietului si pentru producerea laptisorului de matca fiind principala lor sursa de hrana solida si proteica. Polenul cules de albine provine de la o multitudine de specii de flori. Este putin probabil ca o albina sa adune numai de la o singura specie florala. Aceasta caracteristica poliflora a polenului î i confera o vasta arie de actiune î n tratarea multor deficiente si boli. Dupa colectare polenul are forma unor grauncioare de culori variate de la alb pâ na la negru intens predominant fiind cel galben portocaliu sau brun. Polenul contine multe principii active: proteine aminoacizi esentiali si neesentiali glucide minerale vitamine grasimi si enzime hormoni arome etc. De exemplu din 100 gr polen (aproximativ sase linguri) se obtine aceeasi cantitate de aminoacizi (substante din care sunt formate proteinele) câ t din 7 oua sau ½ kg carne. Î n plus cercetari recente au evidentiat î n compozitia polenului peste 150 de substante active similare cu cele din florile din care acesta provine avâ nd astfel o multitudine de efecte fitoterapeutice. Polenul este folosit cu rezultate foarte bune î n anemii (administrat constant creste hemoglobina) î n tulburari si boli digestive si intestinale î n boli hepatice (este un foarte bun drenor si regenerator hepatic si este cea mai valoroasa sursa de proteine pentru metabolismul protidic sustinut de ficat) î n carente proteice (refractare la alte tratamente) vitaminice si de minerale. De asemenea este valoros ca si adjuvant î n nevroze depresii si neuroastenii. Polenul este un puternic detoxifiant prin aceast efect producâ nd reactii neplacute la unele persoane la î nceputul administrarii (arsuri la stomac spasme si crampe abdominale foame excesiva efect laxativ etc). Aceste reactii adverse pot fi resimtite mai ales de catre cei care au o alimentatie bogata î n carne grasimi alcool tutun si cafea. Î n caz de alergie este recomandata consultarea unui medic alergolog. Polenul este un bun remediu pentru copiii astenici rahitici anemici cu apetit capricios si cu recurente infectioase respiratorii.  

ARE CALITATI:
Antiastenic vitaminizant mineralizant vitalizant roborant antianemic imunostimulent antistres (inclusiv cel datorat radiatiei de calculator).  

RECOMANDAT CA ADJUVANT Î N:  
Stari de oboseala cefalee palpitatii nervozitate scaderea memoriei si comportament labil psiho-emotional spasmofilie convalescenta surmenaj intelectual anemie   avitaminoza B rahitism demineralizare tulburari de crestere intoxicatii tulburari ale sistemului nervos afectiuni hepato-biliare afectiuni cardio-vasculare boli digestive diabet zaharat obezitate hiperglicemie hipercolesterolemie expunere prelungita la radiatia de calculator

ADMINISTRARE:
PENTRU ADULTI SI COPII PESTE 14 ANI:  1-2 comprimate de 3 ori pe zi î nainte de masa.

PENTRU COPII INTRE 5 SI 14 ANI:  ½ -1 comprimat de 1-3 ori pe zi î nainte de masa î n functie de vâ rsta si greutate.

PENTRU COPII SUB 5 ANI GRAVIDE SI LEHUZE:  este recomandat cu avizul medicului. Comprimatele se iau cu putina apa sau se pot suge (absorbtia este mult mai rapida si efectul mai intens).  

CONTRAINDICATII:
Alergie la polen prudenta î n caz de intoleranta la lactoza (contine cantitati mici de lactoza).      
 
MOD DE PREZENTARE:
Cutie cu 60 capsuleVitamine si minerale DACIA PLANT B Natural Polen si Drojdie - 60 comprimate: B Natural Polen si Drojdie 60 comprimate, BNaturalPolensiDrojdie60comprimate, B Natural Polen si Drojdie 60 comprimate, BNaturalPolensiDrojdie-60comprimate

3cheaps - compară prețuri pentru DACIA PLANT B Natural Polen si Drojdie - 60 comprimate

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
DACIA PLANT
Meniu