DACIA PLANT C Natural - 60 comprimate

0 Recenzii

Dacia Plant C Natural (Catina si Amalaki) Dacia Plant 60cpr

Availability: In Stock
de la 18.75 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

Vitamina C sau acidul ascorbic a fost descoperită de către savantul maghiar Szent-Györgyi Albert. El a fost primul care a reuşit să extragă vitamina C din ardei şi pentru această descoperire a fost distins cu Premiul Nobel.
Ea face parte din grupa vitaminelor hidrosolubile (solubile in apă) şi din această cauză, în cazul unei solicitări fizice excesive, se elimină în cantităţi mari din organism.
Vitamina C administrată în mod susţinut, stimulează sistemul imunitar şi creşte rezistenţa organismului faţă de bolile infecto-contagioase, ajută la activarea multor sisteme enzimatice şi are un rol important în respiraţia celulară, este unul din principalii agenţi reducători din organism (antioxidant foarte puternic). Accelerează vindecarea rănilor, regenerarea ţesuturilor, participă la sinteza fibrelor de colagen, a cartilajelor şi oaselor, precum şi la sinteza hormonilor corticosuprarenalieni. Are efect antistres, facilitează absorbţia fierului şi, impreună cu acidul folic şi vitamina B12, stimulează maturarea eritrocitelor (globulelor roşii), scade colesterolul sangvin şi protejează organismul faţă de substanţele cancerigene. Creşte mult randamentul fizic şi imunitatea.   Compoziţie AMALAKI (Emblica officinalis) - 225mg
Este planta cu cea mai mare concentraţie de vitamina C; are de 4 ori mai multa vitamina C decât portocalele, este atât de bogată in vitamina C, încât aceasta nu se distruge prin uscare sau încălzire. Aceasta face ca Amalaki să fie folosit ca vitaminizant, stimulent imunitar şi antioxidant excepţional. Este de asemenea un tonic nervin foarte bun. Medicina Ayurveda îl recomandă ca rasayana - ceea ce inseamnă reîntineritor, regenerant - el redă tinereţea şi forţa organismului îmbatrânit.

CĂTINA (Hippophae rhamnoides) - 225mg - extract 10:1
Cătina conţine cea mai mare cantitate de vitamine (A, C, E) si minerale (calciu, magneziu, seleniu) dintre plantele autohtone folosite în scop antiastenic şi vitalizant, conţine de asemenea acizi graşi esenţiali polinesaturaţi (acid linoleic şi linolinic) care sunt antioxidanţi foarte buni.

LEMN DULCE (Glycyrrhiza glabra) - 50mg
Este o plantă dulce la gust, activă în numeroase afecţiuni respiratorii, digestive, reumatice şi alergice. Lemnul dulce este totodată şi un bun revigorant, care potenţează efectele vitaminei C naturale.

Lămâie (Citrus limonum) - 5mg

excipienţi : Celuloză microcristalină, Lactoză, Aerosil, Stearat de magneziu.   Acţiuni antiastenic, vitaminizant, mineralizant, vitalizant, roborant, antianemic, imunostimulent, antistres, antioxidant.   Recomandat în sindrom astenic (stare de oboseală), cefalee, palpitaţii, nervozitate, scăderea memoriei şi comportament labil psiho-emoţional, spasmofilie, convalescenţă, surmenaj intelectual, expunere prelungită la radiaţia de calculator, tabagism, alcoolism   Administrare PENTRU ADULŢI ŞI COPII PESTE 14 ANI: 1 - 2 comprimate de 3 ori pe zi, înainte de masă.
PENTRU COPII ÎNTRE 5 SI 14 ANI: ½-1 comprimat de 1-3 ori pe zi, înainte de masă, în funcţie de vârstă şi greutate.
PENTRU COPII SUB 5 ANI, GRAVIDE ŞI LEHUZE: este recomandat cu avizul medicului.
Comprimatele se iau cu puţină apă sau se pot suge (absorbţia este mult mai rapidă şi efectul mai intens).   Contraindicaţii nu există contrandicaţii totale, dar se recomandă ca gravidele lehuzele si copii sub 5 ani să ceară sfatul medicului.
Prudenţă in caz de intoleranţă la lactoză (conţine cantitaţi mici de lactoză).  Vitamine si minerale DACIA PLANT C Natural - 60 comprimate: C Natural 60 comprimate, CNatural60comprimate, C Natural 60 comprimate, CNatural-60comprimate

3cheaps - compară prețuri pentru DACIA PLANT C Natural - 60 comprimate

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
DACIA PLANT
Meniu