DONVIEW Tabla interactiva 109" DONVIEW DB-109IND-H03, 16: 10, tehnologie tactila IR, 10 puncte de atingere (WBDINT-DB-109IND-H03)

DONVIEW Tabla interactiva 109" DONVIEW DB-109IND-H03, 16: 10, tehnologie tactila IR, 10 puncte de atingere (WBDINT-DB-109IND-H03)

Availability: In Stock
de la 4,999.99 RON loading...

tehnicavizuala.ro
loading...

Tabla interactiva 109"  16:10, tehnologie tactila IR, 10 puncte de atingere

  Educatia digitala este din ce in ce mai prezenta in invatamantul din Romania, evolutiile din domeniul tehnologiei ducand la schimbari fundamentale ale modului prin care copiii invata, propunand o abordare practica a curriculei scolare, cu scopul de a incuraja implicarea elevilor dar si de a le usura asimilarea de cunostinte.


Departe de a fi o metoda de predare rezervata numai invatamantului prescolar, primar, gimnazial si liceal (gradinite, scoli, licee) notiunea de clasa interactiva poate fi intalnita pana la cele mai inalte etape ale educatiei (universitati), avand nenumarate beneficii. O mai buna interactiune intre participanti si un angajament mai mare din partea acestora, plus diversitatea lectiilor prin multitudinea de instrumente educative si experimentele simulatoare pentru diferite materii, sunt doar cateva dintre acestea.

Tabla interactiva multi-touch DONVIEW are un sistem de detecţie cu senzori de imagine in infrarosu si suporta pana la 10 puncte de atingere, fiind prevazuta cu 18 butoane complet personalizabile pe fiecare laterala a acesteia. Tehnologia inovativa si software-ul multidisciplinar disponibil atat in limba romana cat si in alte limbi de circulatie internationala ofera profesorilor  posibilitatea de a-si pune creativitatea in slujba  realizarii unor experiente extrem de atractive pentru elevi si studenti. De asemenea, aceasta poate fi folosita cu succes si in mediul de afaceri oferind instrumentele necesare pentru a face prezentarile mult mai dinamice si colaborative. Este usor de montat si folosit, cu ajutorul interfetei HID nefiind necesara instalarea vreunui driver, rama ultra-subtire din aliaj de aluminiu ii ofera un aspect placut, iar consumul de energie este foarte scazut

 

Printre functiile specifice soft-ului DONVIEW, se numara: deschidere document, import, salvare, tiparire, trimitere email, schimbarea limbii, salvarea paginilor lucrate ca fisier de tip: imagine (jpg, gif... ), Microsoft Office (pptx, docx, xlsx) sau pdf, adaugare pagina, inregistrare video, redare video, recunoasterea scrisului de mana, posibilitatea de a scrie cu diferite tipuri de creion cu urmatoarele caracteristici: stilou, pensula, creion, evidentiator, creion recunoastere forma, creion creativ cu peste 10 tipuri de texturi si grosimi diferite la care se pot adauga si altele personalizate, inserarea direct in pagina a obiectelor de tip text, imagine, flash, video si documente de tip Microsoft Office – Word si functia de spot luminos (elipsa sau dreptunghi) cu diametru personalizabil care ajuta la evidentierea sau cautarea elementelor intr-o pagina

 

  Alte caracteristici ale soft-ului, extrem de utile in procesul de predare si invatare:  rotire, mișcare și redimensionare a obiectelor, recunoașterea automată și optimizarea formelor geometrice, lucrul cu instrumente virtuale pentru operații precise (compas, triunghi si rigla), scriere si stergere in mod simultan. Acesta ofera aditional, in mod gratuit, cel putin 50 de aplicatii interactive si animate pentru: chimie (caracteristicile oxigenului, proprietatile acidului, principiul bateriei etc. ), fizica (masurarea cu termometrul, reflectia luminii, folosirea multimetrului, magnetizare, electricitate, gravitatie etc. ), biologie (ecosisteme, germinare, alge, ADN etc). Exista, de asemenea, posibilitatea de a adauga astfel de aplicatii personalizate pentru diferite alte materii - arta, sport, chimie, istorie, limba romana, tehnologie, religie, economie, limbi straine etc. Cu toate ca soft-ul este intuitiv si  foarte usor de utilizat, se pot accesa oricand, din meniul Ajutor, instructiuni de folosire in varianta scrisa cat si tutoriale video.

 

 
Caracteristici:

1. Schimbare simpla si rapida intre modul mouse si modul de scriere.  

2.Recunoasterea gesturilor

                              Sterge cu palma sau cu pumnul                           Schimba pagina glisand doua degete departate Diferite tipuri de creioane

 
3.Formele desenate de mana pot fi reconoscute si transformate automat in formele standard.

 

 
4. O multitudine de clipart-uri.

Mai mult de 2000 de forme pentru cursuri precum geometrie, fizica, chimie, biologie, geografie sau istorie; plus 600 de forme pentru finante, electricitate, trafic, mod de viata, securitate publica sau armata.  

  5. Intrumente educative auxiliare obisnuite:

Cortina, tastatura, reflector, cronometru, captura de ecran, lupa, calculator, raportor, linie, echer, compas, recorder, webcam etc.

6. Alte instrumente profesionale pentru educatie.

      

Posibilitatile sunt nelimitate atunci cand profesorii si studentii au la indemana toate aceste instrumente pentru a se bucura de experiente interactive unice si spectaculoase in procesul de invatare.


Specificatii Tehnice:


   DONVIEW Board DB-109IND-H03 Format 16:10Dimensiuni exterioare mm2373*1463Dimensiuni interioare mm2298*1388Dimensiuni suprafata proiectie mm2205*1378Lungimea diagonalei exterioare inch109.5 inchLungimea diagonalei exterioare mm2781 mmLungimea diagonalei active inch105.7 inchLungimea diagonalei active mm2684 mmLungimea diagonalei de proiectie inch102.3 inchLungimea diagonalei de proiectie mm2598 mmGreutate2 0.00 kgAtingere cu degetulDaTehnologie atingereInfrarosu  (Infrared Induction)Numar atingeri simultane10GesturiD aRecunoasterea atingeriiNuNumar atingeri simultane - pentru scris10Modalitate schimb cerneala - mouseDin meniul software si buton de pe suprafata tableiMarkere2Tavit a pentru markeretavita pasivaRezolutie4096*4096 Timp de raspuns7 msPrecizie2.00 mmCalibrare (puncte)4, 5, 9, 16Sisteme de operareWindows, Mac, AndroidAlimentareDa Butoane laterale (Hotkeys)18 pe fiecare parteConsum〈2.5W, working under USB 5V, electrical current<500mA
 
Accesorii incluse: 1* CD Software, 1*7.5m cablu USB, 2*stilou pentru tabla, 1*suport de montare pe perete, manualul utilizatorului, aratator

 

3cheaps - compară prețuri pentru DONVIEW Tabla interactiva 109" DONVIEW DB-109IND-H03, 16: 10, tehnologie tactila IR, 10 puncte de atingere (WBDINT-DB-109IND-H03)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
DONVIEW
Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Meniu