DYMO LabelManager 420P

0 Recenzii

DYMO Aparat etichetat (imprimanta etichete) DYMO LabelManager 420 conectare la PC S0915440 S0915470 915440 (915440)

Availability: In Stock
de la 499.70 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ leiStudierea consumatorilor a aratat ca potentialii utilizatori au nevoie de un aparat de etichetat care sa le ofere o solutie de etichetare usoara si rapida, pentru a le usura munca: mai multe marimii (6mm, 9mm, 12mm,  19mm), conectare la PC sau Mac, acumulatori Li-ion reincarcabili, multe stiluri de scriere (bold, italic,  vertical), multe fonturi (Arial,  Helvetica, TimesNew Roman). - Utilizati-l in mod autonom – sau conectati-l prin USB la PC* si folositi software-ul DYMO Label pentru a tipari coduri de bare, sigle, etichete de lot din fisiere de date si multe altele.  - Afisaj mare, pe 4 randuri, cu lumina de fundal – prezinta efectele de text pe ecran inainte de tiparire: 8 fonturi, 7 dimensiuni de font, 10 stiluri de text, 8 casete plus subliniere.  - Taste rapide de acces pentru diacritice, valuta si alte simboluri - taste numerice separate- Tastatura ABC- Ecranul afiseaza textul inainte de a fi tiparit- Memoreaza ultima eticheta si pana la 9 etichete. - Alimentat cu un acumulator litiu-ion reincarcabil – fara cheltuieli si disconfort cauzate de bateriile AA care se arunca. - Utilizeaza etichete DYMO D1 cu latimi de 6 mm, 9 mm, 12 mm si 19 mm.
*Compatibil cu Windows Vista®, Windows® 7, Windows® XP.Maşină de etichetat DYMO LabelManager 420P: LabelManager 420 P, LabelManager420P

3cheaps - compară prețuri pentru DYMO LabelManager 420P

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
DYMO
Meniu