Daewoo KOR-6S2BWG

0 Recenzii

Daewoo Cuptor cu microunde DAEWOO KOR-6S2BWG

Availability: In Stock
de la 299.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

Functia Zero &; On - Datorita functiei Zero &; On, cuptorul cu microunde Daewoo se va opri automat in cazul in care nu va fi utilizat timp de 2 minute dupa terminatea activitatii. Prin utilizarea acestei functii se intrerupe alimentarea cu energie electrica, iar dumneavoastra veti sesiza o reducere a consumului de energie electrica.
Capacitate 20 l - Acest cuptor cu microunde are o capacitate generoasa de 20 litri.
Microunde de inalta frecventa - Cu microundele de inalta frecventa, cuptoarele Daewoo, ofera o incalzire uniforma in intreaga cavitate a acestuia.
Functia de incalzire a vaselor ceramice - Cu ajutorul functiei "Dish Warmer", puteti incalzi vasele ceramice in interiorul cuptorului cu microunde.
Functia de curatare cu aburi - Functia "Steam Cleaning", foloseste puterea aburilor pentru a curata grasimea si murdaria din cavitatea interioara a cuptorului cu microunde.
Display LED - Pe ecranul cu LED al cuptorului cu microunde Daewoo, puteti vizualiza informatii referitoare la timpul de preparare, nivelul puterii si greutatea alimentelor.
Platan usor de utilizat - Datorita noului ghidaj cu 3 brate al platanului si a pozitionarii mai joase a acestuia, vasele incalzite in cuptorul cu microunde Daewoo vor avea o stabilitate mai mare decat in cazul ghidajelor clasice.
Shiny Clean - Suprafata interioara a cuptorului cu microunde Daewoo este acoperita de un material cu densitate mare numit "Shiny Clean". Noul strat ; "Shiny Clean" alcatuieste o suprafata neteda ce impiedica murdaria sa adere profund la aceasta. Astfel, curatarea cuptorului cu microunde nu va mai fi atat de dificila pentru dumneavoastra.
Cavitate mai mare (vas mai mare) - Datorita cavitatii mai mari a acestui cuptor cu microunde Daewoo, puteti introduce in interiorul acestuia un vas mai mare decat in cazul cuptoarelor cu microunde anterioare. Aceast vas poate avea un diamentru de pana la 28 cm.

Caracteristici generale:
Tip: Cuptor cu microunde
Capacitate (l): 20
Putere cuptor (W): 800
Panou comanda: Digital
Tip afisare: LED
Numar programe: 5
Dezghetare: Da
Reincalzire: Da
Timer: Da
Nivele putere: 10
Curatare cu aburi: Da
Suport rotund: Da
Dimensiuni (WxDxH)(cm): 44.9 x 31.8 x 25.9
Culoare: Alb/VerdeCuptor cu microunde Daewoo KOR-6S2BWG: KOR 6 S 2 BWG, KOR6S2BWG, KOR 6S2BWG, KOR-6S2 BWG

3cheaps - compară prețuri pentru Daewoo KOR-6S2BWG

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Daewoo
Categorie cuptor cu microunde
Independent
Capacitate
20 litri
Clasa de energie
A
Sistem inverter 
Nu
Metoda de control
Senzor
Culoare
Verde
Functie grill 
Nu
Categorie cuptor cu microunde
Independent
Capacitate
20 litri
Clasa de energie
A
Sistem inverter 
Nu
Metoda de control
Senzor
Culoare
Verde
Functie grill 
Nu
Functie crisp 
Nu
Functie dezghetare
Da
Convectie  
Nu
Pornire intarziata
Nu
Alarma sunet
Da
Putere microunde
800 W
Numar nivel de putere
10
Latime
449 mm
Inaltime
318 mm
Adancime
259 mm
Greutate
8.6 kg
Display
Da
Meniu