3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/3 oferte.

loading

Daikin 3MXM52N

0 Recenzii

Daikin Unitate exterioară multi split Daikin Bluevolution 3MXM52N, 18000 BTU, R32 (3MXM52N)

Availability: In Stock
de la 6,199.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru Daikin 3MXM52N. Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

loading...

loading...

Unitate exterioară multi split Daikin Bluevolution 3MXM52N, 18000 BTU, R32
Valori ale eficientei sezoniere de pana la clasa A+++ in racire si A++ in incalzire datorita celei mai recente tehnologii si inteligentei incorporate
La o unitate exterioara multi pot fi conectate pana la 3 unitati interioare.
Pot fi utilizate diferite tipuri de unitati interioare: de perete, duct, caseta sau consola.
Unitatile exterioare sunt dotate cu un compresor swing, renumit pentru zgomotul redus si inaltul randament energetic
Unitatile interioare functioneaza individual si independent unele fata de celelalte, in ceea ce priveste punctul de temperatura setat si viteza ventilatorului atata timp cat sunt in acelasi mod de operare (racire sau incalzire).
Pot fi utilizate diferite tipuri de unitati interioare: de perete, duct, caseta sau consola.
Unitatile externe de tip multi sunt ideale pentru situatiile in care fatadele sau acoperisurile cladirilor nu permit amplasarea mai multor asemenea unitati.

TEHNOLOGIA INVERTER - ECONOMIE PENTRU TINE
Aceasta tehnologie este integrata in unitatea exterioara si se bazeaza pe folosirea unui compresor nou, care aduce o serie de avantaje:
1. La pornirea aparatului, compresorul nou incepe sa functioneze la capacitate maxima, atingand temperatura dorita de utilizator intr-un timp mult mai scurt decat cele vechi;
2. Dupa atingerea temperaturii de confort, un compresor clasic se opreste, apoi reporneste cand se modifica temperatura mediului ambiant, iar opririle si pornirile repetate genereaza un consum suplimentar de energie;
3. Prin comparatie, compresorul nou nu se opreste, ci isi adapteaza continuu capacitatea la conditiile de mediu, evitand opririle si pornirile consumatoare de electricitate, ceea ce se traduce intr-o economie de pana la 30% la factura de energie electrica.

Alegerea unui produs cu R-32 reduce impactul asupra mediului cu 68% în comparaţie cu un produs cu R-410A şi duce direct la un consum mai scazut de energie gratie eficientei energetice ridicate.

Dimensiune: 734 x 958 x 340 mm Producator: Daikin Capacitate generala: 18000 BTU Tip produs: Multi-Split Capacitate de racire: 5.2 kW Capacitate de incalzire: 6.8 kW SEER: 8.64 / 8.14 SCOP: 4.88 / 4.27 Clasa energetica racire: A+++ Clasa energetica racire: A++ Clasa energetica incalzire: A+ Clasa energetica incalzire: A++ Alimentare: Monofazat Tensiune alimentare: 220-230V / 50Hz Greutate: 57 Kg Tip compresor: Inverter Agent frigorific: R-32 Temperatura minima functionare pe racire: -10° C Temperatura maxima functionare pe racire: ~ +46°C Temperatura minima functionare pe incalzire: -15° C Temperatura maxima functionare de incalzire: ~ +18°C Teava conexiune lichid: 3*6.35 mm Teava conexiune gaz: 1*9.52 mm- 2*12.7 mm Teava conexiune condens: 16 mm Kit montaj inclus: NuAer conditionat unitate externa Daikin 3MXM52N: 3 MXM 52 N, 3 MXM52N, 3MXM52 N

3cheaps - compară prețuri pentru Daikin 3MXM52N

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Daikin
Inverter 
Da
Aer conditionat on/off 
Nu
Capacitate maxima de racire (kW)
5.2 kW
Capacitate maxima de incalzire (kW)
6.8 kW
Clasa de energie
A+++
Clasa de energie incalzire
A++
Nivel de zgomot maxim
47 dB
Latime
95.8 cm
Inverter 
Da
Aer conditionat on/off 
Nu
Capacitate maxima de racire (kW)
5.2 kW
Capacitate maxima de incalzire (kW)
6.8 kW
Clasa de energie
A+++
Clasa de energie incalzire
A++
Nivel de zgomot maxim
47 dB
Latime
95.8 cm
Inaltime
73.4 cm
Adancime
34 cm
Greutate
57 kg
Meniu