Dali E-12F

0 Recenzii

Dali Subwoofer activ Dali SUB E-12 F

Availability: In Stock
de la 2,985.15 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

Subwoofer activ DALI SUB E-12-F
Finisaje disponibile: alb, negru sau nuc
Incinta DALI SUB E-12-F dispune un woofer de 12 inch, capabil sa furnizeze multa putere si precizie, conul incintei fiind realizat din aluminiu. Abilitatile complexe ale sistemului permit wooferului sa prelucreze semnalul din amplificator.
Piesa cea mai importanta a acestui subwoofer este amplificatorul de clasa D 170W RMS cu raspuns foarte liniar. Rezultatul fiind o reproducere a frecventelor de bass foarte puternice, bine balansate si o integrare fara probleme cu boxele dumneavoastra. Mai mult, limitatorul integrat ajuta la protejarea subwooferului impotriva suprasolicitarii. Modelul de SUBWOOFER DALI SUB E-12 F este prevazut cu o baza de aluminiu ce are rolul de distantier fata de podea. Grilajul din fata este fixat cu magneti − iar atunci cand acesta este indepartat aspectul subwoofer-ului se schimba de la discret la extravagant.
In partea din spate vom regasi controalele pentru ajustarea volumului in timp ce functia on/off functioneaza automat pe baza detectarii semnalului. Modelul de SUBWOOFER DALI E-12 F este recomandat in combinatie cu noua serie de boxe ZENSOR si este totodata compatibil cu toate boxele DALI. Subwooferul reprezinta completarea perfecta a oricarui ansamblu stereo sau surround DALI.
Fabricat in Danemarca!
Garantie: 2 ani (24 luni).

Culoare DALI: WHITE Gama frecventa raspuns (+/-3 dB) [Hz]: 28 - 190 SPL maxim [dB]: 112 Putere amplificator recomandat [W]: 220 Difuzor LF [cantitate x diametru]: 1 x 12" Material diafragma difuzor LF: Polymere Aluminimum Tip incinta: Bass Reflex Conexiune intrare: RCA; LFE Recomandare de plasare: Podea Dimensiuni cu baza (HxWxD) [mm]: 370 x 340 x 380 Greutate [kg]: 14.7 Accesorii incluse: ManualMonitor de scena Dali E-12F: E 12 F, E12F, E 12F, E-12 F

3cheaps - compară prețuri pentru Dali E-12F

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Dali
Meniu