Dali OPTICON VOKAL

0 Recenzii

Dali Boxe Dali Opticon Vokal Black Ash

Availability: In Stock
de la 2,606.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ leiBoxa centrala DALI OPTICON VOKAL
OPTICON VOKAL are un design special cu un tweerter hibrit si un port de bas, ambele situate in partea frontala. Este o boxa centrala, compacta si beneficiaza mai ales de o tehnologie unica in constructia sa, ce poate reda cu usurinta un sunet clar si patrunzator. De asemenea, este compatibil cu orice model OPTICON si poate oferi noi orizonturi asupra elementelor audio, mai ales ca bass-ul este puternic resimtit si ajuta la crearea unui ambient cat mai aproape de realitate.
Finisaje disponibile: alb, negru sau nuc
Alegerea unei boxe de centru eficiente este esentiala pentru intreaga experienta home-cinema, intrucat incinta este elementul care da viata intregii experiente cinematice. Din acest motiv, boxa DALI OPTICON VOKAL a fost creata pentru a fi de neinlocuit in orice setup. Aceasta boxa centrala a fost proiectata pentru a se integra cu aproape orice sistem Hi-Fi datorita amplasarii frontale a portului de bass.
Boxa centrala DALI OPTICON VOKAL este dotata cu aceleasi woofere din fibra de lemn, precum si cu sistemul unic SMC (Soft Magnetic Compound) al campului magnetic pentru difuzor. O alta caracteristica este si o versiune revizuita a tweeter-ului hibrid care il regasim si la seria RUBICON.
Tweeter: Tweeter-ul din OPTICON VOKAL se bazeaza pe un material tesut foarte usor, soft dome. In comparatie cu cele mai multe tweetere pe piata materialul folosit la DALI OPTICON VOKAL este mai usor cu 50%; 0.056 mg/mm2.
Acest tweeter are capacitatea de redare a celor mai mici detalii din gama de inalta frecventa. Acest lucru este esential in relatia de transfer a frecventelor de la difuzor la tweeter, rezultatul fiind o tranzitie perfecta intre tweeter si woofer precum si pastrarea fiecarui detaliu in frecventele mid-range.
Woofer:
OPTICON VOKAL are in componenta sa un woofer de 4.5" care este proiectat special pentru aceasta boxa centrala. Membrana din fibre de lemn este o marca inregistrata DALI precum si o tehnologie consacrata a aceluiasi producator. Membrana din OPTICON VOKAL este fabricata dintr-un amestec de hartie si fibre de lemn.
Fabricat in Danemarca!
Garantie: 2 ani (24 luni).

Culoare DALI: WHITE Gama frecventa raspuns (+/-3 dB) [Hz]: 47 - 32000 Sensibilitate (2,83 V/1 m) [dB]: 89.5 Impedanta nominala [ohmi]: 4 SPL maxim [dB]: 109 Putere amplificator recomandat [W]: 30 - 150 Frecventa crossover [Hz]: 2300 / 14000 Difuzor HF [cantitate x diametru]: 1 x 28 mm Material diafragma difuzor HF: Soft Textile Dome Difuzor LF [cantitate x diametru]: 1 X 6½" Material diafragma difuzor LF: Wood Fibre Cone Tip incinta: Bass Reflex Frecventa bass reflex [Hz]: 43.5 Conexiune intrare: Un singur cablu Recomandare de plasare: Raft sau suport /Centre / Soundbar Distanta recomandata fata de perete [cm]: 0 - 30 Dimensiuni cu baza (HxWxD) [mm]: 201 x 435 x 312 Greutate [kg]: 8.8 Accesorii incluse: Manual; Cauciucuri de protectieBoxe audio Dali OPTICON VOKAL: OPTICONVOKAL

Galerie

3cheaps - compară prețuri pentru Dali OPTICON VOKAL

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Dali
Meniu