David Beckham Classic Blue EDT 60ml

0 Recenzii

David Beckham Classic Blue apă de toaletă 60 ml pentru bărbați

Availability: In Stock
de la 35.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ leiDavid Beckham Classic Blue este apa de toaletă modernă, pentru bărbații care au un stil rafinat. Este o compoziție elegantă, lucrată detaliat, inspirată din viața reală. O esență clasică, în care au fost introduse elemente aromate atemporale. O mângâiere originală a simțurilor olfactive, pe care trebuie să o aveți.
Compoziția pură, aproape transparentă a apei de toaletă cucerește de la primele note de vârf cu ananas, grapefruit și frunze de violete. Sunetul lor se revarsă treptat în inima piramidei, unde se stabilesc motivele de salvie, geraniu și mere verzi. Patchouli, lemn de stejar și lemn de cașmir lasă o senzație de senzualitate și tortură ușoară la sunetul apei de toaletă. Un bărbat care preferă o reținere elegantă în toate va aprecia parfumul.
Flaconul decent al apei de toaletă pentru bărbați David Beckham Classic Blue reprezintă o imagine mândră pentru compoziția ascunsă înăuntru. Parfumul este denumit după fotbalistul celebru, al cărui sex-appeal îl puteți obţine acum și dumneavoastră. Urmați calea unei combinații sportive și răcoritoare, cu componente selectate atent. Parfumul a fost lansat pe piață în anul 2014.Parfum David Beckham Classic Blue EDT 60ml: Classic Blue EDT 60 ml, ClassicBlueEDT60ml

3cheaps - compară prețuri pentru David Beckham Classic Blue EDT 60ml

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
David Beckham
Grup tinta
Pentru barbati
Tip 
Eau de toilette (EDT)
Volum
60 ml
Ambalaj 
Cutie originala
Grup tinta
Pentru barbati
Tip 
Eau de toilette (EDT)
Volum
60 ml
Ambalaj 
Cutie originala
Meniu