Dell WD19 130W AC (210-ARJG)

0 Recenzii

Dell Dock WD19 130W (210-ARJG)

Availability: In Stock
de la 736.05 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ leiDocking station Dell WD19, USB-C, adaptor 130W  PlayPlaySeek00:00Current time 00:00Toggle MuteVolumeToggle Fullscreen   Alimentati-va dispozitivele
Alimentati-va ziua:  Serviciul Dell ExpressCharge va permite sa incarcati pana la 80% intr-o ora, facandu-l cel mai eficient mod de a gestiona ziua de lucru.
Faceti mai mult:  Chiar mai rapid cu ajutorul serviciului Dell ExpressCharge Boost - o functie care ofera o incarcare de pana la 35% in doar 20 de minute.
Incarcare neegalata:  Mariti puterea de livrare si incarcati chiar mai repede cu o statie de andocare care ofera o putere de pana la 90W cu adaptor de alimentare de 130W.   Construit pentru viitor

Mix and match:  Evoluati cum si nevoile dvs. se schimba cu docul nostru cel mai versatil. Design-ul gata pentru viitor va permite sa schimbati modulele cu usurinta daca aveti nevoie sa faceti schimbari de teren sau sa va actualizati sistemele.
Conectivitate maxima:  Conectivitatea USB-C face mai usor ca oricand sa livreze energie, date, audio si video intr-un cablu convenabil, indiferent de sistemul pe care il utilizati. In plus, cu suport pentru FHD dual sau un singur monitor QuadHD, va puteti conecta la tot ce aveti nevoie.
Curatati si nu aveti probleme:  ramaneti productiv prin montarea dispozitivului de andocare in spatele monitorului sau sub biroul dvs. cu ajutorul suportului optional, sigur VESA, care ofera flexibilitate completa prin intermediul cablului de un metru incorporat.
Informatii instant:  cu viteze de transfer de date de pana la 10Gbps, puteti ramane productiv cand sunteti conectat la toate dispozitivele.    Optimizati-va spatiul de lucru
Lucrati fara intreruperi utilizand un singur firmware cu docurile noastre cele mai usor de gestionat vreodata. In plus, cu Dell Client Command Suite si Microsoft System Center Configuration Manager, puteti sa actualizati rapid si usor firmware-ul fara a reporni docul.

Gestionare sigura:  Pastrati-va informatiile in siguranta cu ajutorul adresei MAC pass-thru si a dezactivarii de port la distanta. In plus, cu functii precum PXE Boot, Wake-on-LAN si multe altele, este mai usor decat oricand sa ramai productiv in timp ce gestionezi docul.  Docking station Dell WD19 130W AC (210-ARJG): WD 19 130 W AC 210 ARJG, WD19130WAC210ARJG, WD19 130W AC (210 ARJG), WD19130WAC210-ARJG, WD 19 130W AC (210-ARJG)

3cheaps - compară prețuri pentru Dell WD19 130W AC (210-ARJG)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Dell
Meniu