Denon AVC-X8500H

0 Recenzii

DENON Receiver AV Denon AVC-X8500H

Availability: In Stock
de la 18,799.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ leiAVC-X8500HO EXPERIENȚĂ HOME THEATER ÎN FORȚĂ, PE 13.2 CANALEAVC-X8500H ne aduce vârful tehnologiei din zona home theater, beneficiază de amplificare pe 13 canale ce asigură redarea sunetului surround 3D într-un format de boxe de până la 7.2. 6, fără a fi necesar un amplificator extern, și bineînțeles, specificațiile de sunet sunt completate cu cele mai recente standarde video ce asigură suport 4K Ultra HD.

  SUPORTĂ CELE MAI RECENTE FORMATE AUDIO SURROUNDAi parte de o adevărată experință audio multi-dimensoinală — Denon AVC-X8500H include codecurile premium Dolby Atmos, DTS:X și Auro-3D în format până la 13.2. Auro-3D va fi disponibil prin update de firmware, fără un cost suplimentar. DOTAT CU TEHNOLOGII DIN VIITORCircuitul video integrat în AVC-X8500H este compatibil cu cele mai recente specificații HDMI și HDCP 2.2 și, astfel, acceptă imagini 4K Ultra HD din orice sursă compatibilă. Specificațiile video sunt completate prin High Dynamic Range (HDR), Dolby Vision, Hybrid Log Gamma (HLG) și eARC (enhanced Audio Return Channel). În același timp, vei avea parte de imagine la o rezoluție ultra HD chiar și din surse clasice video analog sau digitale.
ASCULȚI MUZICA PREFERATĂ DIRECT DIN REȚEAUA WIRELESSControlezi redarea muzicii fără prea mult efort. Ai posibilitate de conectare wireless prin Bluetooth și Wi-Fi. AVC-X8500H este compatibil cu Apple Airplay și Amazon Alexa, și aduce tehnologia de ultimă oră ce oferă controlul sistemului prin comenzi vocale alături de o redare extraordinară a sunetului. Tehnologia HEOS integrată în AVC-X8500H face posibil controlul întregului sistme audio conectat în rețea, printr-o aplicație ce se poate instala pe un device smart iOS sau Android.

   UN SETUP PERFECT DE LA BUN ÎNCEPUTAVC-X8500H vine cu o aplicație ce te ghidează pas cu pas prin tot procesul de configurare al sistemului audio. Astfel, vei beneficia de cea mai bună configurație  și ai posibilitatea de un reglaj fin pentru optimizarea și mai în detaliu a calității sunetului și a imaginii. Cu sistmul avansat de calibrare a sunetului, Audyssey MultEQ XT32, vei avea parte de cel mai bun sunet în orice cameră vei instala receiverul. SUNET CA ÎN CINEMATOGRAFAi sunet surround exact ca în cinematograf. Ești inconjurat de sunet din orice direcție. SUNETE CLAR POZIȚIONATE ÎN SPAȚIU Dolby Atmos oferă un realism impresionant printr-un sunet surround multi-dimensional. Ești complet învăluit în sunet. Poți configura sistemul de boxe într-un format 7.1. 6 sau 9.1. 4 cu până la 6 boxe amplasate deasupra ta sau boxe de podea certificate Dolby Atmos. EȘTI ÎN MIJLOCUL ACȚIUNII DTS:X este o codec audio bazat pe obiecte și oferă un sunet surround 3D ce se adaptează în timp real la boxele din sistem, plasând precis sunetele redate în jurul sau deasupra ta, așa cum se întâmplă în realitate. În plus, codecul DTS Neural:X oferă aceleași senzații audio chiar și pentru coloane sonore necodate în acest standard. SIMȚI PUTEREA SUNETULUI AUTENTIC Auro-3D oferă un sunet surrpund ce te învăluie la propriu din toate direcțiile într-o configurație de boxe pe 13.2 canale. Decodarea identifică suentele produse de obiecte și le proiectează în spațiu, exact cum se întâmplă în viața reală. Codecul Auro-3D va fi disponibil prin update de firmware, fără niciun cost suplimentar.

   Amplificator Denon AVC-X8500H: AVC X 8500 H, AVCX8500H, AVC X8500H, AVC-X8500 H

3cheaps - compară prețuri pentru Denon AVC-X8500H

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Denon
Meniu