Depilflax Pasta de Zahar 3 HARD 500ml - Depilflax

Depilflax Pasta de Zahar 3 HARD 500ml - Depilflax

Availability: In Stock
de la 65.00 RON loading...

epilatpro.ro
loading...

Pasta de Zahar 3 HARD in cutie plastic de 500ml / 720g - Depilflax
  Pasta de Zahar de calitate Premium  - Pasta de zahăr 3 HARD este potrivit pentru linia bikinilor, axile și buza superioară.  Beneficii pe care le aveti atunci cand folositi pasta de zahar Depilflax :
  - se aplică la temperatura corpului
  - este solubilă în apă
  - este potrivită pentru piele sensibilă și tulburări circulatorii
  - nu se usucă, nu este nevoie de spatule sau benzi de hartie
  - reduce cresterea firelor de par sub piele 
  - este igienică
  - nu rupe firele de păr Conținând cele mai bune principii active naturale, care se combină cu pasta de zahar 100% naturala, aceste produse pregatesc, reînnoiesc și hidratează pielea, pentru a obține rezultate remarcabile și pentru a lăsa pielea hrănită și netedă ca matasea.  Pentru rezultate optime, aveti nevoie de un incalzitor pentru cutiile de pasta de zahar, si de cosmeticele pentru epilarea cu pasta de zahar de la Depilflax.

  Mod de folosire  :- incalziti cutia la 35-40°C, apoi formati intre degete o bila din pasta de zahar si aplicati-o pe zona dorita.  Asigurati-va ca intindeti pasta de zahar in directia opusa cresterii firelor de par, apoi indepartati pasta de zahar, tragand brusc in directia de crestere a firelor de par. Nu aveti nevoie de hartie sau benzi pentru epilat.

- Conține ingrediente naturale: glucoză, sucroză, apă, maltoză și fructoză.
Precautii : A nu se aplica pe pielea afectata sau iritata.   - depozitati produsul într-un loc uscat si răcoros.   - termen de valabilitate: 18 luni de la deschidere Fabricat in : Spania de MAYSTAR 

prezentare: cutie de plastic de 500 ml / 720g .       Epilare cu Pasta de Zahar alaturi de Trainerul International Tina Ioana Caruceru 
    Folositi produse premium pentru epilarea cu pasta de zahar de la Depilflax 
          Prezentare produse profesionale pentru epilare Depilflax 
   Prezentare fabricii MAYSTAR COSMETICA Spania si a produselor realizate de ei 
      Urmariti cum se aplica uleiul dupa epilare de la Quickepil 
          

3cheaps - compară prețuri pentru Depilflax Pasta de Zahar 3 HARD 500ml - Depilflax

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Depilflax
Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Meniu