Disney Interactive Cars 2 (PC)

0 Recenzii

Disney Pixar Cars 2 - joc pentru PC

Availability: In Stock
de la 37.43 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ leiProducator: THQ
Model: Cars 2. (PC)


Descriere

The Video Game, jucatorii intra in universul Cars 2 in rolul celor mai faimoase masini din film, fiecare cu propria sa personalitate, si participa la curse in locuri exotice de pe intregul glob. Povestea din joc continua actiunea filmului, iar jucatorii pot alege sa intre in rolul lui Mater si al lui Lightning McQueen, precum si al altor personaje-masini noi. Jucatorii trebuie sa se antreneze la sediul CHROME (Command Headquarters for Recon Operations and Motorized Espionage) pentru a deveni spioni profesionisti, de talie mondiala.

In Cars 2: The Video Game, jucatorii trebuie sa indeplineasca misiuni periculoase, sa intre in curse pentru a demonstra ca sunt cea mai rapida masina din lume si sa isi foloseasca toate abilitatile de spion in curse de tip combat racing pline de actiune si in arene de lupta.

Jocul ofera atat curse single player, cat si moduri multiplayer pentru un maximum de patru jucatori, precum si posibilitatea de a debloca noi trasee, personaje, curse si misiuni de spionaj.

Software - jocuri Disney Interactive Cars 2 (PC): Cars 2 PC, Cars2PC, Cars 2 ( PC)

3cheaps - compară prețuri pentru Disney Interactive Cars 2 (PC)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Disney Interactive
Platforma
PC
Categorie joc
Aventura
Platforma
PC
Categorie joc
Aventura
Meniu