ELF Evolution 700 Turbo Diesel 10W-40 (1L)

0 Recenzii

Elf Ulei motor Elf Evolution 700 Turbo Diesel 10W40 1L

Availability: In Stock
de la 15.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ leiELF EVOLUTION 700 Recomandat pentru toate motoarele pe benzină și motorină din dotarea autoturismelor și vehiculelor utilitare ușoare, adaptat specific la cerințele tehnologiilor moderne ale motoarelor diesel cu sau fără Common Rail. Pe deplin adaptat drumurilor din orașe sau autostrăzilor,   ELF ulei semisintetic asigură performanțe durabile în timp, răspunzând astfel cerințelor producătorilor de autovehicule în ceea ce privește intervalele extinse de schimbare a uleiului. Proprietăți excelente de curățare, asigurând motorului performanțe crescute, îndeplinind în mod specific cerințele speciale ale motoarelor cu injecție directă.  Aceasta, injecția directă, îmbunătățește performanțele și la turații reduse, reducând consumul de combustibil și crescând temperatura de funcționare. Prin urmare, este important ca un lubrifiant capabil să  protejeze motorul la aceste temperaturi ridicate. Plaja largă a indicelui de vâscozitate oferă performanțe excelente la temperaturi ridicate și  asigură totodată lubrifierea rapidă a componentelor motorului în timpul pornirilor la rece. Aceste protecție optimă la temperaturi variate prelungește durata de viață a motorului.
Avantaje:         - Tehnologia, ce asigură atât o pornire ușoară la temperaturi scăzute cât și o lubrifiere perfectă la temperaturi ridicate. - Protecție foarte bună a motorului mulțumită aditivilor eficienți anti-uzură. - Pierderile prin evaporare minime datorate produselor de bază de înaltă calitate. - Proprietățile excelente de curățare asigura conservarea unui motor curat.Ulei motor ELF Evolution 700 Turbo Diesel 10W-40 (1L): Evolution 700 Turbo Diesel 10 W 40 1 L, Evolution700TurboDiesel10W401L, Evolution 700 Turbo Diesel 10W 40 (1L), Evolution700TurboDiesel10W-401L, Evolution 700 Turbo Diesel 10W-40 (1 L)

3cheaps - compară prețuri pentru ELF Evolution 700 Turbo Diesel 10W-40 (1L)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
ELF
Vascozitate 
10W 40
Ulei pentru motocicleta
Nu
Capacitate
1 L
Categorie 
Semi sintetic
Vascozitate 
10W 40
Ulei pentru motocicleta
Nu
Capacitate
1 L
Categorie 
Semi sintetic
Meniu