3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/1 oferte.

loading

ENERGO 160 MMA

0 Recenzii

ENERGO Aparat sudura inverter ENERGO miniarc 160 MMA + acc

Availability: In Stock
de la 823.28 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru ENERGO 160 MMA. Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

Aparat de sudura cu electrod (MMA)semiprofesional pentru lucrari sau interventii cu tehnologie invertorce ii confera o greutate redusa de doar 4.6 kg si dimensiuni mici, comparativ cu aparatele ce au transformator. Toate acestea faciliteazatransportul acestuia precum si lucrul la inaltime. Datorita tehnologieiIGBT aparatul Miniarc 160 are un consum redus de energie, nu afecteazaceilalti consumatori din retea. Aparatul are si un consum constant deenergie ceea ce confera stabilitatea arcului electric. Fiind un aparat complex din punct devedere electronic, Minarc 160 este prevazut cu protectie lafluctuatiile de curent din retea si supraincalzire pentru o durata deviata sporita a placii de baza a aparatului. In cazul in care aparatuldetecteaza in retea o tensiune neadecvata, acesta opreste automatalimentarea iar operatorul este avertizat prin aprinderea led-ului desemnalizare de pe panoul frontal de comanda. Aparatul Miniarc 160 poate functionaintru-un interval de temperatura cuprins intre -10 si +40 gradeCelsius. Acest produs se vinde impreuna cu valiza de transport dinplastic si kit pentru sudura compus din 7 m de cablu sudura cusectiunea de 12 mm2 (4 m pentru clestele portelectrod si 3 m de cablupentru clestele de masa), conectori pentru cablu, cleste de masa sicleste port electrod.
Racirea componentelor electronice dininteriorul aparatului se realizeaza prin intermediul unui ventilatorceea ce ii confera un flux de aer constant. Dupa oprirea aparatului, ventilatia continua sa functioneze timp de cateva secunde pentru oracire completa, lucru care ii prelungeste durata de viata. Frecventa de lucru este cuprinsa inintervalul 50 – 60 Hz, un plus comparativ cu alte aparate cefunctioneaza doar la 50 Hz.
In functie de materialul de lucru, Miniarc 160 poate suda cu electrozi bazici (datorita curentuluicontinuu generat la bornele aparatului), rutilici, de inox, aluminiu sifonta.
Randamentul aparatelor de sudura cuelectrod este direct influentat de amperajul aparatului in sine. Astfel, acest aparat are un randament de 100% pentru electrozii cudiametrul de 1.6 si 2 mm, ceea ce inseamna un regim de lucru fararetinere si un randament de 60% pentru electrozii cu diametrul de 2.5mm.
Masca de sudura automata esteconceputa pentru a proteja ochii sudorului de radiatiile daunatoare, cum ar fi lumina vizibila, radiatiile ultraviolete (UV) si infrarosii(IR) care rezulta din unele procese de sudare cu arc si gaz.Aparat de sudura Invertor ENERGO 160 MMA: 160MMA

3cheaps - compară prețuri pentru ENERGO 160 MMA

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
ENERGO
Meniu