3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/1 oferte.

loading

Eisbär capace Eisbär Craniu OS mU 30268-009

0 Recenzii

Eisbär capace Eisbär Craniu OS mU 30268-009

Availability: In Stock
de la 205.93 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru Eisbär capace Eisbär Craniu OS mU 30268-009. Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

Reflectorizant logo - craniu pentru o mai mare siguranță în condiții de vizibilitate slabă.

Material: 50% Lana Merino / 50% Acryl
Dimensiuni: Uni

R-Raumer - cea mai mare lana merinos calitate din Australia, oferind confort, usor de spalat si longevitate. Certificatul Öko-Tex informează că nu s- au folosit substanțe dăunătoare pentru sănătate. In ciuda mai mult de 30 de ani Eisbär (Ursul polar) partener al echipei de schi din Austria. Cooperarea intensivă cu schiori de top, aduce noi impulsuri ajutând companiile să creeze Eisbär pălărie, a cărui calitate este diferită de alte mărci. Primul și original pălărie Eisbär marca brodate manual a fost făcută la sfârșitul anilor cincizeci și imediat a devenit principalul produs al companiei și pentru a se asigura că exporturile către întreaga lume. Este furnizorul oficial al echipei austriece olimpic.

3cheaps - compară prețuri pentru Eisbär capace Eisbär Craniu OS mU 30268-009

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Eisbär
Meniu