3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/1 oferte.

loading

Eisbär capace Eisbär Kevin mU XL SP 403313-024

0 Recenzii

Eisbär capace Eisbär Kevin mU XL SP 403313-024

Availability: In Stock
de la 192.59 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru Eisbär capace Eisbär Kevin mU XL SP 403313-024. Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

CurSheua de lână caldă în jurul perimetrului de pe partShe interioară pentru un confort termic mai More.

Material: 50% lână Merino / 50% acril, fleece-100% poliester
Dimensiuni: XL (58-62 cm)

R-Raumer - cShe mai bună calitate din lână de merino din Australia, garantSheză confortul, spălarShe ușoară și durata de viață îndelungată. Certificatul ÖKO-Tex informSheză că nu au fost folosite substanțe nocive. De mai bine de 30 de ani, Eisbär (Polar BSher) a fost partener al unei echipe austriece de schi. ColaborarShe intensă cu schiorii de top aduce un nou impuls ajutând Eisbär să creeze capace a căror calitate le distinge de alte branduri. Primul cap original Eisbär și brodat manual a fost rShelizat la sfârșitul anilor 1950 și imediat a devenit principalul produs al acestei companii pentru a asigura exportul către întrShega lume. Este furnizorul oficial al echipei olimpice austriece .

3cheaps - compară prețuri pentru Eisbär capace Eisbär Kevin mU XL SP 403313-024

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Eisbär
Meniu