3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/1 oferte.

loading

Eisbär capace Eisbär stea pompon mU 403346-045

0 Recenzii

Eisbär capace Eisbär stea pompon mU 403346-045

Availability: In Stock
de la 233.15 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru Eisbär capace Eisbär stea pompon mU 403346-045. Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

Design atractiv culoare. Fleesový benzi pe interior pentru un confort termic mai bun. ciucure împletitură.

Material: 50% lana Merino / 50% acrilic, curShe - 100% poliester
Dimensiuni: Uni

R-Raumer - cShe mai înaltă calitate lana Merino din Australia, oferind confort, usor de spalat si longevitate. Certificatul Öko-Tex informSheză că nu au folosit substanțe dăunătoare pentru sănătate. In ciuda mai mult de 30 de ani Eisbär (Polar BSher), un partener al echipei de schi din Austria. CooperarShe intensivă cu schiori de top, aduce noi impulsuri ajutând companiile să creeze Eisbär pălărie, a cărui calitate este diferită de alte mărci. Primul și original pălărie Eisbär marca brodate manual a fost făcută în ultimii cincizeci de ani și imediat a devenit principalul produs al companiei, în scopul de a garanta exporturile în întrShega lume. Acesta este furnizorul oficial al echipei austriece olimpic.

3cheaps - compară prețuri pentru Eisbär capace Eisbär stea pompon mU 403346-045

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Eisbär
Meniu