Electronic Arts Battlefield 1 (Xbox One)

0 Recenzii

Electronic Arts Battlefield 1 Xbox One

Availability: In Stock
de la 69.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei    Battlefield 1


Continut bonus precomanda Hellfighter Pack :

- Hellfighter M1911

- Hellfighter insignia

- Hellfighter trench shotgun

- Hellfighter bolo knife


Primul Razboi Total!


Battlefield 1 garanteaza o experienta de razboi unica: lupte urbane intense pe strazile unui oras francez asediat asalturi asupra forturilor montane masive din Alpii italieni si batalii frenetice in deserturile Arabiei.

Descopera o noua lume devastata de razboi de-a lungul unei campanii pline de aventuri sau intra in lupte multiplayer epice cu pana la 64 de jucatori si adapteaza-ti tactica la mediile de joc destructibile. Lupta ca infanterist sau preia controlul asupra vehiculelor terestre aeriene si navale de la tancuri si motociclete pana la biplane si cuirasate gigantice. In plus va trebui sa iti adaptezi stilul de joc la cele mai dinamice batalii din istoria seriei Battlefield.

Caracteristici principale  Battlefield 1

- Batalii multiplayer epice cu pana la 64 de jucatori – intra in cele mai dinamice lupte multiplayer din istoria FPS-urilor. Alegeti arma: infanterie sau vehicule – de la tancuri si motociclete la biplane si cuirasate gigantice.

- Traieste inceputurile Razboiului Total – ia parte la cele mai masive batalii din istoria omenirii. De pe versantii Alpilor si pana in desertul necrutator al Arabiei razboiul a cuprins intregul glob pe pamant in aer si pe apa. Vei fi martorul aparitiei razboiului modern.

- Distrugere intuitiva – Gratie acestui sistem nicio batalie nu seamana cu alta. Vehiculele pot fi distruse cladirile pot fi demolate in totalitate. De la colibe din lemn si pana la forturi masive din piatra intregul mediu de lupta poate fi devastat.

- Povestiri de razboi de la marginile lumii – Descopera o lume cuprinsa de razboi de-a lungul unei campanii pline de aventuri. Vei participa la conflictul global din perspectiva mai multor personaje care au in comun acest prim razboi modern.Software - jocuri Electronic Arts Battlefield 1 (Xbox One): Battlefield 1 Xbox One, Battlefield1XboxOne

3cheaps - compară prețuri pentru Electronic Arts Battlefield 1 (Xbox One)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Electronic Arts
Platforma
Xbox One
Categorie joc
Actiune
Platforma
Xbox One
Categorie joc
Actiune
Meniu