3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/6 oferte.

loading

Electronic Arts Battlefield V (PS4)

0 Recenzii

Electronic Arts Battlefield V PS4

Availability: In Stock
de la 90.90 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru Electronic Arts Battlefield V (PS4). Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

loading...

loading...

loading...

loading...

loading...
Battlefield V PS4 este un joc de tip shooter lansat de EA Games cu data de lansare in: 19.10. 2018 disponibil pentru PC PS4 Xbox One. Descriere:
Intrati in cel mai mare conflict al omenirii cu Battlefield V deoarece seria se intoarce la radacinile sale intr-un portret care nu a mai fost vazut pana acum in cel de-al doilea razboi mondial. Intrati in joc in modul multiplayer sau moduri precum Grand Operations Grand si Cooperative Combined Arme sau in modul single-player War Stories. Pe masura ce va luptati in locatii epice neasteptate de pe tot globul bucurati-va de cel mai bogat si mai impresionant Battlefield.
64 de jucatori multiplayer in haosul de razboi all-out - conduceti compania dvs. la victorie in modul multiplayer all-out cu experiente noi cum ar fi masiv Grand Operations mode. Intrati in moduri clasice cum ar fi Conquest sau faceti o echipa cu prietenii din cooperativele Combined Arms.
Al doilea razboi mondial asa cum nu l-ati vazut niciodata inainte - Luptati in momente cruciale ale razboiului pe masura ce Battlefield se intoarce spre locul unde a inceput totul.
Campul de lupta – Luptati pe campul de lupta folosind un nou set de arme fortificatii si instrumente mobile de distrugere.
Povestea - Marcheaza drama umana impotriva luptelor globale in instoria razboiului. Explorati muntii norvegieni in timp ce va luptati pentru controlul liniilor de aprovizionare cu arme nucleare alaturati-va frontului cu trupele coloniale franceze sau mergeti in spatele liniilor inamice din Africa de Nord cu o banda de raufacatori trimisi pentru a crea haos.
Tides of War - Impingeti-va intr-o calatorie in care orice va poate surprinde transportandu-va pe voi si pe camarazii dumneavoastra intr-o mare varietate de locatii cheie din WW2 unde asteapta noi campuri de lupta si unelte.
Software - jocuri Electronic Arts Battlefield V (PS4): Battlefield V PS 4, BattlefieldVPS4, Battlefield V (PS 4)

3cheaps - compară prețuri pentru Electronic Arts Battlefield V (PS4)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Electronic Arts
Platforma
Playstation 4
Categorie joc
Actiune
Platforma
Playstation 4
Categorie joc
Actiune
Meniu