Electronic Arts FIFA 17 (Xbox 360)

0 Recenzii

Electronic Arts Fifa 17 Xb360

Availability: In Stock
de la 95.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

Producator: Electronic Arts
Model: FIFA 17 (Xbox 360)


Descriere  

  FIFA 17 Xbox360 este un joc de tip sport lansat de Electronic Arts si va fi disponibil din data de 29/9/2016 pentru PC, PS4, Xbox One, PS3 si Xbox 360.

  Noua editie FIFA va veni cu inovatii complete in modul in care jucatorii vor gandi si se vor misca, vor interactiona fizic cu oponentii, iar executarea unui atac te va pune in situatia de a controla complet fiecare moment de pe teren.

  Experimenteaza reteaua sociala a fotbalului. Castiga recompense, avanseaza in nivel, bucura-te de Challenges in timp real si conecteaza-te cu prietenii. Tot ce tine de FIFA 17 va fi masurat si comunicat prin EA SPORTS Football Club. Fanii pot strange recompense pentru a debloca articole din Football Club Catalogue si sa-si construiasca rangul in timp ce trec 100 de niveluri. Povestile din viata reala vor conduce EA SPORTS Football Club prin provocari regulate pentru ca FIFA 17 sa arate, sa se simta si sa se joace precum un sezon adevarat de fotbal.
    
    
  Experimenteaza viata unui jucator profesionist de fotbal in Premier League - Pentru prima oara in FIFA, traieste-ti povestea pe teren si in afara lui, in pielea urmatoarei revelatii din Premier League, Alex Hunter. Joaca pentru orice club din Premier League, pentru manageri autentici si alaturi de unii dintre cei mai buni jucatori de pe planeta. Experimenteaza noi lumi in FIFA 17, totul in timp ce iti croiesti calea, plina de suisuri si coborasuri, in modul The Journey.

Software - jocuri Electronic Arts FIFA 17 (Xbox 360): FIFA 17 Xbox 360, FIFA17Xbox360

3cheaps - compară prețuri pentru Electronic Arts FIFA 17 (Xbox 360)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Electronic Arts
Platforma
Xbox 360
Categorie joc
Sport
Platforma
Xbox 360
Categorie joc
Sport
Meniu