Elizabeth Taylor White Diamonds Night EDT 100ml

0 Recenzii

Elizabeth Taylor White Diamonds Night apă de toaletă 100 ml pentru femei

Availability: In Stock
de la 81.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

Seria parfumurilor de lux " White Diamonds " de la marca Elizabeth Taylor a fost îmbogățită cu un alt parfum extraordinar care dezvăluie sexualitatea și autoritatea proprietarului său. Parfumul "White Diamonds Night " este un parfum lemnos, de mosc și floral. Parfumul magic dezvăluie note de caise, bergamotă și mandarine. Briza proaspătă înconjoară corpul cu tandrețe și răcoare plăcută. Acordurile inimii acordă parfumului un duet floral de frezii albe și iasomie. În notele finale sunt ascunse nuanțe calde de mosc, patchouli, lemn de santal și rășină.
Parfumul dulce pe pielea ta seduce și încântă. Parfumul este plasat într-o sticlă laconică, "subțire", repetând forma designului predecesorilor acestui parfum. Diferența este culoarea neagră a sticlei, iar decorarea principală sub forma unui "inel de diamant" nu poate fi înlocuită.  Parfum Elizabeth Taylor White Diamonds Night EDT 100ml: White Diamonds Night EDT 100 ml, WhiteDiamondsNightEDT100ml

3cheaps - compară prețuri pentru Elizabeth Taylor White Diamonds Night EDT 100ml

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Elizabeth Taylor
Grup tinta
Pentru femei
Tip 
Eau de toilette (EDT)
Volum
100 ml
Ambalaj 
Cutie originala
Grup tinta
Pentru femei
Tip 
Eau de toilette (EDT)
Volum
100 ml
Ambalaj 
Cutie originala
Meniu