3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/2 oferte.

loading

Epson EH-LS500

0 Recenzii

Epson Videoproiector Epson EH-LS500W, 3LCD 3D (V11H922540)

Availability: In Stock
de la 13,215.75 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru Epson EH-LS500. Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

loading...

Imagine frumoasă. Design modern. Cu acest proiector laser pentru distanțe ultrascurte, care oferă 4K PRO-UHD 1  și un raport de contrast ridicat, vizionați conținut pe o imagine de 65"-130".
Așteptați-vă la mai mult

Creați posibilități de divertisment pentru acasă mai mari și mai incitante, păstrând în același timp casa elegantă, fără a avea în permanență un ecran negru pe perete. Modelul EH-LS500B este distinctiv, cu un design discret, performanțe vizuale și capacitatea de a proiecta din apropiere. Este ușor de configurat, oferă imagini excelente în încăperi luminoase și oferă un raport calitate-preț excelent, cu o sursă de lumină laser cu durată lungă de viață.

Experiență cinematografică

Vizionați conținut 4K prin intermediul acestui proiector 4K PRO-UHD 1  elegant și accesibil. Poate fi amplasat foarte aproape de zona de proiecție, creând, în același timp, o imagine de 65"-130". Puteți beneficia de imagini supradimensionate, fără a face compromisuri în privința aspectului casei dumneavoastră.

Redați cu ușurință conținut

Redați conținut 4K 1  în mod plug-and-play sau folosind intrările HDMI cu dispozitivul preferat de streaming. Acest proiector are trei intrări HDMI, două difuzoare de 10 W integrate și un spațiu pentru dispozitivul de streaming ascuns în partea din față. Controlați proiectorul prin intermediul telecomenzii incluse sau aplicației iProjection.

Imaginea completă

Cu o luminozitate ridicată de 4.000 de lumeni și un raport de contrast incredibil, de 2.500. 000:1, acest proiector oferă conținut vibrant, realist și detalii definite ale umbrelor, cu nuanțe mai intense de negru. Tehnologia 3LCD de la Epson permite proiectoarelor să aibă culori de până la trei ori mai luminoase decât proiectoarele DLP cu 1 cip 2 comparabile. Tehnologia de îmbunătățire a detaliilor oferă imagini clare și fine, asigurându-vă că nu pierdeți nicio clipă din acțiune.

Vedeți dincolo de rezoluție

Cu proiectoarele Epson 4K PRO-UHD 1 , beneficiați de o abordare holistică a performanțelor imaginii dincolo de capacitatea de a recepționa, procesa și proiecta conținut 4K 1 . Imaginile excelente sunt rezultatul unei combinații de tehnologii, inclusiv luminozitatea pe culoare și pe alb la același nivel, tehnologia 3LCD, controlul contrastului, HDR10 și procesarea culorilor.

Înțelegerea proiecției pe distanțe ultrascurte

Proiectoarele Epson pentru distanțe ultrascurte (UST) pot fi amplasate la câțiva centimetri distanță de afișaj, ceea ce oferă o flexibilitate mult mai mare. Acest lucru este diferit în comparație cu cele mai multe proiectoare standard sau pentru distanțe lungi, care trebuie, în general, să fie amplasate la câțiva metri distanță.

Bucurați-vă de până la zece ani 2 de filme

Vizionați un film pe ecran mare în fiecare zi timp de zece ani 2  datorită duratei de viață a sursei de lumină laser incredibil de lungi, care reduce minimizează numărul de înlocuiri. Proiectoarele Epson sunt cunoscute pentru fiabilitatea lor, de aceea nu trebuie să vă faceți griji că veți pierde vreun minut din filmul, jocul sau emisiunea preferată.

Proiecții luminoase, vibrante

Luminozitatea pe alb nu poate oferi singură culorile realiste pe care le vedeți în viața de zi cu zi. Tehnologia 3LCD din proiectoarele Epson oferă o luminozitate pe alb și pe culoare (CLO) la același nivel înalt, pentru a putea beneficia de imagini vibrante și realiste.  
Imagini fără vibrații

Proiectoarele cu 1 cip și cele LED pot fi supuse „efectului de curcubeu, care descrie modul în care unii oameni pot vedea o vibrație deranjantă în imaginile foarte dinamice. Asigurând imagini cursive, proiectoarele Epson utilizează tehnologia 3LCD, ceea ce înseamnă că „efectul de curcubeu nu se poate produce niciodată.
 
Caracteristici esenţiale

  • Proiector PRO-UHD 4K 1  laser şi proiecţie pe distanţă foarte scurtă: Urmăriţi conţinut 4K şi poziţionaţi acest model elegant în faţa suprafeţei de afişare
  • Filme, conţinut multimedia şi jocuri: Setaţi dimensiunea ecranului pentru a se potrivi cu dimensiunea imaginii, între 65" şi 130"
  • Uşor de utilizat: Trei intrări HDMI şi spaţiu pentru dispozitive de streaming
  • Culori luminoase: Luminozitatea pe alb şi pe culoare de acelaşi nivel 2
  • Urmăriţi zilnic conţinut timp de 10 ani 3 : Sursă de lumină laser cu durată mare de funcţionare de 20.000 de ore în modul economic
Videoproiector Epson EH-LS500: EH LS 500, EHLS500, EH LS500, EH-LS 500

3cheaps - compară prețuri pentru Epson EH-LS500

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Epson
Tip proiector
LCD
Proiector 3D 
Da
Rezolutie
3840 x 2160
Aspect imagine
16:9
Contrast Ratio 
25000:1
Luminozitate 
4000 ANSI lumen
Reglaj trapez 
Da
Tip proiector
LCD
Proiector 3D 
Da
Rezolutie
3840 x 2160
Aspect imagine
16:9
Contrast Ratio 
25000:1
Luminozitate 
4000 ANSI lumen
Reglaj trapez 
Da
VGA (D sub) 
Nu
HDMI 
Da
Compozit video 
Nu
LAN 
Da
Greutate
9.3 kg
Nivel zgomot
37 dB
Telecomanda
Da
Durata de viata lampa
20000 ore
Speaker
Da
Putere difuzoare
1 x 10 W
Meniu