Epson Pachet Educational cu videoproiector EPSON X05 si Tabla Interactiva EVOBOARD IB85 (Pachet X05 + WBDINT-EV-IB85)

Epson Pachet Educational cu videoproiector EPSON X05 si Tabla Interactiva EVOBOARD IB85 (Pachet X05 + WBDINT-EV-IB85)

Availability: In Stock
de la 3,899.99 RON loading...

tehnicavizuala.ro
loading...

 
1- Videoproiector EPSON EB-X05, XGA, 3300 lumeni, contrast 15000:1

 

Bucuraţi-vă acasă de experienţa marelui ecran şi realizaţi prezentări clare la birou cu acest proiector XGA portabil de 3.300 de lumeni.

Prin intermediul imaginii mari şi de înaltă calitate a acestui proiector, puteţi viziona filme şi prezentări de afaceri de calitate superioară. Cu siguranţă imaginile excepţional de luminoase şi clare, cu umbre definite clar şi nuanţe intense de negru vor fi pe placul dvs. Utilizează o tehnologie 3LCD care face afişajul de trei ori mai luminos decât produsele concurente2. Durata de viaţă incredibil de lungă a lămpii conferă un excelent raport calitate-preţ.

Bigger is better

Indiferent dacă vizionaţi filme de acţiune sau realizaţi o prezentare, acest proiector produce un afişaj impresionant de 300 de inci. Are, de asemenea, o calitate superioară, cu tehnologie 3LCD care face afişajul de trei ori mai luminos decât produsele concurente2. Pe lângă culorile luminoase şi vibrante, raportul de contrast de 15.000:1 produce umbre definite şi nuanţe intense de negru. De la familie şi prieteni la colegi de afaceri şi clienţi, va capta cu siguranţă atenţia tuturor.

Soluţie rezistentă

Căutaţi o soluţie pe termen lung, fără probleme şi accesibilă pentru necesităţile dvs. de proiecţie? Cu sursa de lumină foarte rezistentă a acestui model, puteţi viziona un film în fiecare zi pentru următorii 15 ani

Imagini luminoase, de calitate superioară

Acest proiector XGA puternic, dar accesibil, produce imagini excepţional de luminoase şi pline de culoare, cu detalii clare, chiar şi în încăperi luminoase. Totul datorită tehnologiei Epson 3LCD, care produce o luminozitate pe alb şi pe culoare la acelaşi nivel înalt, de 3.300 lumeni.

Configurare fără probleme

Iată un proiector care este proiectat pentru a fi portabil şi cu configurare rapidă. Poziţionaţi imaginea cu caracteristica de corecţie a trapezului şi accesaţi conţinut în mod simplu prin intermediul intrărilor HDMI. Datorită adaptorului ELPAP10 opţional, oferă conectivitate Wi-Fi care vă permite să partajaţi conţinut de pe un dispozitiv inteligent cu ajutorul aplicaţiei iProjection.

Caracteristici esenţiale

  • Creaţi o experienţă cinematografică: Captaţi atenţia tuturor cu orice conţinut, de la filme până la prezentări
  • Luminos chiar şi în lumină ambientală: Luminozitate pe alb şi pe culoare la acelaşi nivel înalt, 3.300 de lumeni
  • Echipament accesibil, cu tehnologie superioară: Bucuraţi-vă de acest proiector XGA
  • Soluţie rezistentă: Vizionaţi un film în fiecare zi pentru următorii 15 ani1
  • Portabil şi cu configurare rapidă: Uşor de poziţionat datorită glisorului de corecţie a trapezului


Specificatii Tehnice

 
2- Tabla interactiva 85" EVOBOARD IB-85, 4:3, tehnologie optica cu 2 camere, 2 puncte de atingere

  Model tabla interactiva: IB-85 Dimansiunea totala: 85.7" Diagonala proiectiei: 78.4" Raport de aspect: 4:3 Specificatii Tehnologia de touchOITT (Optical Imaging Touch Technology)Viteza130fpsPuncte de atingere2 touchAcuratetea touch-ului3.0 mm (suprafata sensibila la touch >95%)Timp de raspuns≈ 8 ms     Specificatii software Actualizare firmwareDaTip dispozitivTouch (cu suport pentru gesturi per OS) sau mouse (click, misca, dublu click, click dreapta)Calibrare4-puncte, 16-puncte, 25-puncte, fara alunecareAcuratetea touch-ului3.0 mm (suprafata sensibila la touch >95%)Sistem de operareWindows XP/ Vista/ 7/8/8.1/10, Linux (V. 2.4 sau mai sus), Android (V. 4.0 sau mai sus), Max OS (V10.4 sau mai sus)     Specificatii mecanice Metoda de atingereDeget sau alt obiect opacTransmisiune100% fara sticla (sau panou de tabla)Rezistenta touch-uluinelimitatDiametrul obiectului de touch≥10 mmForta de activare a touch-uluiNu necesita presiune     Specificatii electrice Rezolutie USB raportata32768x32768Tip de interfataUSB 2.0 (viteza totala)Plug & PlaySuportatHIDSuportatAlimentarePrin USBNecesar de energieDC5V±5% @500mAConsum de energie5V Consum mediu de energie

3cheaps - compară prețuri pentru Epson Pachet Educational cu videoproiector EPSON X05 si Tabla Interactiva EVOBOARD IB85 (Pachet X05 + WBDINT-EV-IB85)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Epson
Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Meniu