Escentric Molecules Molecule 04 EDT 100ml

0 Recenzii

Escentric Molecules Molecule 04 EDT 100 ml Parfum

Availability: In Stock
de la 389.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

Parfumul Escentric Molecules Molecule 04 a fost lansat în anul 2006 și a devenit rapid un fenomen mondial absolut. Succesul acestuia rezidă în compoziția absolut unică, construită pe baza unui singur ingredient. Tocmai acest minimalism îl face să fie atât de neobișnuit. Molecula de aromă Iso E Super, ingredient cheie, este creată în laborator în anul 1973. Era însă neglijată de industria parfumurilor, până când a fost pentru prima dată izolată complet de parfumierul berlinez Geza Schoen.
Pe lângă molecula chimică Javanol Geza Schoen a folosit note minunate de grapefruit, labdanum, ienupăr, osmanthus și astfel a realizat o capodoperă olfactivă. În ciuda numărului mic de componente, apa de toaletă Molecule 04 nu sună monoton. Dimpotrivă, aroma este aprinsă și contrastează cu căldură și prospețime, entuziasm și blândețe. Parfumul Escentric Molecules este persistent și este destinat pentru persoanele, care sunt  în căutarea unor produse extravagante și originale. Aroma inedită formează pe fiecare piele o poveste aromatică irepetabilă.Parfum Escentric Molecules Molecule 04 EDT 100ml: Molecule 04 EDT 100 ml, Molecule04EDT100ml

3cheaps - compară prețuri pentru Escentric Molecules Molecule 04 EDT 100ml

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Escentric Molecules
Grup tinta
Unisex
Tip 
Eau de toilette (EDT)
Volum
100 ml
Ambalaj 
Cutie originala
Grup tinta
Unisex
Tip 
Eau de toilette (EDT)
Volum
100 ml
Ambalaj 
Cutie originala
Meniu