3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/2 oferte.

loading

Ferroli Bluehelix PRO 25C 25kW (0T1R2AWA)

0 Recenzii

Ferroli Centrala Ferroli Bluehelix Pro 25c M (bluehelix Pro 25c M)

Availability: In Stock
de la 2,999.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru Ferroli Bluehelix PRO 25C 25kW (0T1R2AWA). Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

loading...

BLUEHELIX PRO E sunt centrale termice murale în condensare cu panou de comandă digital, pentru încãlzire și preparare apă caldă menajeră (a. c. m. ), cu funcționare pe gaze naturale sau GPL, cu randamente foarte ridicate și emisii de noxe deosebit de reduse. BLUEHELIX PRO E sunt proiectate pentru eficiență maximă datorită schimbătorului de căldură bitermic, brevet Ferroli, care garantează performanță ridicată atât în sistemul de încălzire, dar și în producerea a. c. m. Sunt prevăzute cu arzător modulant din inox cu preamestec, ventilator modulant, schimbător de căldură bitermic din inox AISI 316 TI cu funcția de autocurățare, sistem de control cu microprocesor, pompă de circulație modulantă, vas de expansiune, funcție antiîngheț și antiblocare pompă. Funcționare în condensație și în regim de producere a. c. m - economie de combustibil. Posibilitate de cascadare utilizând un regulator extern.Centrala termica Ferroli Bluehelix PRO 25C 25kW (0T1R2AWA): Bluehelix PRO 25 C 25 kW 0 T 1 R 2 AWA, BluehelixPRO25C25kW0T1R2AWA, Bluehelix PRO 25C 25kW (0T1R2 AWA)

3cheaps - compară prețuri pentru Ferroli Bluehelix PRO 25C 25kW (0T1R2AWA)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Ferroli
Meniu