Ferroli FSB TOP 25

0 Recenzii

Ferroli Cazan pe lemne Ferroli FSB Top, 25 kW

Availability: In Stock
de la 4,400.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ leiCentrala termica pe lemne Ferroli PRO TOP 25 kW
Centrala termica pe lemne Ferroli FSB TOP este un echipament de ultima generatie construit cu 3 drumuri de fum, pentru o eficienta mai ridicata in comparatie cu centralele termice clasice. Aceasta este fabricat din tabla de otel cu o grosime a peretilor care intra in contact cu apa de 5 mm si poate fi alimentata cu brichete, tocatura lemnoasa, orice fel de resturi si deseuri vegetale, agricole, forestiere, silvice lemne si carbune cu puterea calorifica mai mare de 15 MJ/kg. Centrala este echipata cu ventilator si automatizare, ce poate controla pompa de circulatie si pompa de apa calda menajera si se utilizeaza pentru incalzirea incaperilor mici si mijlocii (prepara apa calda menajera prin intermediul unui boiler extern), se amplaseaza pe pardoseala, are tiraj natural si poate fi adaptata si pentru functionare pe peleti. Este interzisa amplasarea cazanului in spatii de locuit (inclusiv holuri)Avantaje centrala termica pe lemne Ferroli FSB TOP 25 kW

Este dotata cu automatizare pentru controlul si optimizarea arderii in functie de celelalte elemente ale instalatiei
Poate controla pompa de circulatie a sistemului de incalzire cat si pompa dedicata boilerului pentru apa calda menajera prin intermediul senzorilor furnizati o data cu centrala
Centrala poate fi controlata de un termostat de camera
3 drumuri de fum, insemnand eficienta ridicata

Date tehnice centrala termica pe lemne Ferroli FSB TOP 25 kW

Putere nominala: 25 kW
Presiune maxima de lucru: 3 bari
Tiraj necesar: 20 mbari
Continut apa: 97 litri
Temperatura gaze de ardere: 200 grdC
Volum camera ardere: 74 dmc
Interval temperatura: 60-90 grdC
Temepratura minima pe retur: 60 grdC
Doametru racord cos fum: 160 mm
Racord tur/retur incalzire: 1 1/4"
Dimensiuni centrala termica: 505 x 1185 x 1025 mm
Greutate: 226 kg
Diametru intern cos: 160 mm

Detalii centrala termica pe lemne Ferroli FSB TOP 25 kW

Centrala termica Ferroli FSB TOP este destinata pentru sisteme de incalzire cu apa calda, si nu se poate utiliza pentru alimentare cu apa calda menajera in mod direct.
Se pot utiliza diferiti combustibili solizi: lemne, carbune, brichete din lemne, tocatura lemnoasa, orice fel de resturi si deseuri vegetale, agricole, forestiere sau silvice. Deoarece puterile calorice ale combustibililor sunt diferite, puterea cazanului va fi diferita in functie de tip de combustibil utilziat, insa intre anumite valori limita.
Cazanul nu poate fi instalat in camere locuite sau care au deschidere directa spre camere de zi.
Incaperea in care urmeaza sa fie amplasata centrala trebuie sa fie prevazuta cu aerisire si trebuie asezata in asa fel incat sa existe acces pe toate laturile acesteia.
Se recomanda curatarea cazanului de cenusa o data sau de doua ori pe saptamana sau ori de cate ori este necesar pentru a permite patrunderea aerului necesar arderii prin clapeta regulatorului de tiraj. Intretinerea regulata prelungeste durata de viata a cazanului. Curatarea se va efectua prin usa inferioara si superioara a cazanului dar si prin deschiderile din partile laterale si din spate.
Dimensionarea cosului este o conditie foarte importanta pentru functionarea cazanului la parametrii optimi. Cosul trebuie sa fie proiectat in asa fel incat sa faca evacuarea gazelor corect cat si sa pastreze aerul necesar in cazan.
In diagramele de mai jos este aratat modul de alegere al inaltimii cosului in functie de diametrul acestuia si de puterea cazanului.
Alegerea izolatiei adecvate pentru cos este foarte importanta si trebuie sa fie de 50 mm grosime.
Alegerea corecta a diametrului si inaltimii cosului sunt determinante in functionarea corecta a cazanului.
Inaltimea minima a cosului pentru cazanele pe lemne este 6 m. Cosul trebuie sa fie realizat din elemente din otel inox, pentru reducerea influentei condensului.
Centrala termica Ferroli FSB TOP 25: FSBTOP25

3cheaps - compară prețuri pentru Ferroli FSB TOP 25

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Ferroli
Centrala cu condensare 
Nu
Centrala cu condensare 
Nu
Meniu