Ferroli LEB TS 7.5

0 Recenzii

FERROLI Centrala murala electrica Ferroli LEB TS 7.5 (GCHO10EA)

Availability: In Stock
de la 2,519.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ leiProducator: Ferroli
Model: LEB TS 7.5


Descriere

Centralele murale electrice Ferroli LEB TS sunt echipamente pentru productia de agent termic de incalzire fiind o solutie alternativa la variantele conventionale cu combustibil gazos, solid sau lichid.
Prin constructia deosebita a elementelor de incalzire cat si a modului de gestionare a procesului de productie a apei calde gestionat de catre microprocesor, centralele electrice Ferroli LEB TS sunt unele din cele mai eficiente echipamente termice cu un randament de pana la 99,5 %.
Gama de puteri pe care aceste echipamente le acopera (6 - 28 kW) cat si posibilitatea de multiplicare a acestora prin cascadare, asigura solutii tehnice adaptate pentru o gama larga de aplicatii domestice sau industriale.
Cu un afisaj digital de mari dimensiuni simplu si intuitiv se poate accesa rapid meniul de utilizare cat si selectarea parametrilor de functionare .
Constructia robusta si fiabila a centralelor electrice Ferroli LEB TS realizeaza incalzirea agentului primar la temperatura dorita cu ajutorul elementelor incalzitoare.
Elementul incalzitor al centralelor este format din rezistente electrice, iar selectarea treptei de putere se face in mod gradual functie de necesarul termic, in plus softul centralei permite functionarea alternativa a elementelor pentru cresterea fiabilitatii in utilizare.
Pentru un confort superior centralele electrice Ferroli LEB TS permit prepararea in regim prioritar a apei calde menajere utilizand un boiler indirect (ex: Ecounit WT)
Cu o placa electronica de ultima generatie centrala electrica LEB TS permite in plus gestionarea unui sistem de incalzire in pardoseala, cat si programarea perioadei de functionare gratie cronocomandei incorporate.

Centrala termica Ferroli LEB TS 7.5: LEB TS 7 5, LEBTS75, LEB TS 7. 5

3cheaps - compară prețuri pentru Ferroli LEB TS 7.5

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Ferroli
Tip centrala termica
Cazan electric
Centrala cu condensare 
Nu
Putere
7.5 kW
Latime
440 mm
Inaltime
740 mm
Adancime
340 mm
Greutate
32 kg
Tip centrala termica
Cazan electric
Centrala cu condensare 
Nu
Putere
7.5 kW
Latime
440 mm
Inaltime
740 mm
Adancime
340 mm
Greutate
32 kg
Meniu