Fitbit Surge S (FB501)

0 Recenzii

Fitbit Ceas activity tracker Fitbit Surge FB501, LCD Monocrhrom touch screen, Bluetooth, GPS, Large (Albastru) (PHT12323)

Availability: In Stock
de la 638.99 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

Creati-va propriul drum. Urmariti cu GPS-ul.  Nu trebuie doar sa incepeti sa va antrenati. Surge va arata pe ecran timpul, distanta, ritmul si statisticile. Puteti vedea rutele cand alergati, apoi puteti trece printr-un rezumat al antrenamentului si grafice pentru a fi la curent in timp ce va antrenati.    Continua cu pasiunea ta. Antreneaza-te cu inima  Maximizati antrenamentul, mentineti intensitatea si tineti cont de caloriile arse si monitorizarea ritmului cardiac. Masurarea continua a frecventei cardiace te mentine informat, intreaga zi.   Viata in miscare. Statistici pe ecran Construit cu tehnologie de opt senzori si cea mai buna baterie din clasa sa, Surge face tranzitia fara probleme intre locul de munca si antrenamente – inregistreaza in timp real statistici precum distanta, ritmul cardiac, minutele active si caloriile arse.    Inregistreaza. Urmareste. Depaseste recordul.  Cu functionalitatea multi-sport, Surge va permite sa urmariti fiecare aspect al antrenamentului. Acum puteti inregistra alergarea, drumetiile, antrenamentele cardio si mai mult, puteti folosi rezumatele complete pentru a masura si pentru a va imbunatati performanta.    Somn calculat  Profitati din plin de fiecare zi pentru a obtine o noapte mai buna. Surge monitorizeaza in mod automat cat de mult si cat de bine dormiti. Sincronizeaza aceste statistici pe smartphone sau calculator si afiseaza rezultatele ca diagrame detaliate. In plus, o alarma silentioasa va trezeste usor, chiar daca nu aveti antrenament.     Dimensiuni: minime - 13.97 cm / maxime - 17 cm Compatibilitatea o puteti verifica dand click AICI .Ceas sport, computer Fitbit Surge S (FB501): Surge S FB 501, SurgeSFB501, Surge S (FB 501)

Galerie

3cheaps - compară prețuri pentru Fitbit Surge S (FB501)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Fitbit
Meniu