GROHE Capac wc Grohe Bau Ceramic

GROHE Capac wc Grohe Bau Ceramic

Availability: In Stock
de la 159.00 RON loading...

neakaisa.ro
loading...

Obiectele sanitare din ceramica din gama Grohe BauCeramic sunt create sub motto ul versatilitate pentru o viata moderna . Pentru orice proiect de amenajare al baii este nevoie de o gama adaptabila nevoilor tale si care sa se incadreze armonios in orice stil de design ai alege. Ceramica BauCeramic puncteaza forme rotunjite si fine fiind potrivita atat pentru baia de acasa dar si pentru bai din domeniul horecahoteluri restaurante sau spatii de evenimente. Cu un stil contemporan si linii lejere adaptabile oricarui stillavoarele si vasele de toaleta Grohe BauCeramic sunt solutii pentru orice proiect. Inspirat de nevoia de versatilitate a vietii cotidiene gama beneficiaza de tehnologii de ultima ora. Orice vas de toaleta Grohe BauCeramic gama este rimless pentru a asigura standarde ridicate de igiena iar toate capacele de wc au sistem softclose pentru o inchidere lenta si silentioasa. Ceramica BauCeramic are un design curat si simplu pentru a se integra in orice amenajare moderna minimalista shabby chic sau chiar industriala. Cu un aspect discret colectia ofera o solutie completa cu multiple posibilitati inclusiv lavoare de diferite dimensiuni si variante de montare. Specificatii tehnice capac wc Grohe BauCeramic cu functie de eliberare rapida detasabil material: Duroplast include set de fixare compatibil cu vasele wc din gama Grohe Bau Ceramic Despre GroheBrandul german Grohe are o traditie de peste 100 de ani in fabricarea de baterii pentru baie si bucatarie rezervoare incastrate si clapete. In 2017 Grohe a lansat prima linie proprie de ceramica deschizand un nou drum pentru dezvoltarea propriilor game. Mentinand aceleasi standarde de calitate si aceeasi pasiune pentru inovatie pe parcursul intregii activitati Grohe este unul dintre cei mai mari producatori europeni de solutii pentru baie si baterii pentru bucatarie. Bucuria apei este un motivator pentru cautarea perfectiunii in fiecare produs. Frumusetea atemporala si calitate care tine o viata intreaga sunt valori care insumeaza esenta brandului Grohe . Scopul brandului este de a crea produse geniale cu performante inegalabile. Intreaga activitate Grohe se bazeaza pe 4 piloni: calitate tehnologie design si sustenabilitate. Pe baza lor a fost contruit un brand recunoscut international pentru calitatea ireprosabilainovatia continua si game deosebite pentru orice tip de amenajare. Grohe este un nume de referinta deoarece nu a cautat modernitatea ci prin echipele de designeri si colaborarile cu arhitecti din intreaga lune a creat o. Continua sa inoveze si sa perfectioneze fiecare elementGrohe a creat produse de referinta cu tehnologii in permanenta dezvoltare. Astfel a definit un nou stil al amenajarilor interioare cu ajutorul a doua elemente permanente in filosofia brandului: design atemporal si inovatie continua .

3cheaps - compară prețuri pentru GROHE Capac wc Grohe Bau Ceramic

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
GROHE
Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Meniu