Gala Capac toaleta Gala Street (GAL5127201)

Gala Capac toaleta Gala Street (GAL5127201)

Availability: In Stock
de la 149.00 RON loading...

neakaisa.ro
loading...

Obiectele sanitare din gama Gala Street sunt create pentru cei cu un stil de viata modern. Cu accent pe ergonomia spatiului si pe armonia designului vasul de toaleta Gala Street impreuna cu bideul Gala Street sunt optiuni viabile pentru orice tip de baie. Cu forme curbe si linii conturate subtilgala Gala Street este pentru baile privite ca oaza de relaxare intr o lume din ce in ce mai agitata. Este pentru cei care doresc sa ia o pauza de la viteza rapida a fiecare zilei bucurandu se de un ambient placut si de o estetica perfectionata. Gama este perfecta pentru baile urbane cu dimensiuni mici sau medii iar datorita formei si a liniilor curbe va ajuta spatiul sa para mai mare si sa fie mai usor de utilizat. Specificatii tehnice Capac wc Gala Street Montare: pe vas toaleta Inchidere: normala Gala este un producator de solutii pentru baie cu o experienta de peste 50 ani. Creand un nucleu de profesionisti care asigura calitatea produselor au reusit sa inoveze continuu pentru a deveni unii dintre cei mai mari producatori europeni de obiecte sanitare din ceramica. Toate gamele Gala beneficiaza de ultimele tehnologii de productie si proiectare pentru a crea un design perfectionat dar si pentru a ajuta la protectia mediului prin economisirea apei. Intreaga linie de productie Gala este concentrata pe obtinerea celor mai bune rapoarte de calitate design si productivitate pentru a ajunge si a se mentine printre producatorii de referinta din domeniu. Investitiile sustenabile si inovarea continua au fost pilonii pe care intreg brandul Gala este construit. Designul fiecarui produs Gala este o exprimare a valorilor branduluiforme moderne adaptate la stilul de viata contemporan functionalitate ireprosabila si ergonomie. Cu o atentie deosebita pentru mediul inconjurator si dezvoltare sustenabila cu o inclinatie pentru design modern si calitate exceptionala. Gala este unul dintre cei mai mari producatori europeni de obiecte sanitare.

3cheaps - compară prețuri pentru Gala Capac toaleta Gala Street (GAL5127201)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Gala
Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Meniu