Gala Capac wc Gala Smart

Gala Capac wc Gala Smart

Availability: In Stock
de la 199.00 RON loading...

neakaisa.ro
loading...

Seria Gala Smart are o constructie moderna cu linii inspirate din designul elegant clasic al baii. Din forme geometrice suprapuse pentru un efect vizual deosebit are linii dreptunghiulare cu margini rotunjite pentru a oferi ergonomie si o utilizare placuta. Toate modelele de vas toaleta si de lavoar din serie au baza mai ingusta si partea superioara marita pentru a crea mai mult spatiu disponbil la nivelul solului in dreptul vasului de toaleta sau a lavoarului. Gama de obiecte sanitare Gala Smart ofera modernitate prospetime prin design inovator si solutii variante pentru amenajarea oricarui tip de baie indiferent de dimensiunea disponibila. Specificatii tehnice Capac toaleta Gala Smart:Capac cu inchidere normala pentru vas wc fix Ambalat in cutie de carton Material: Duroplast Culoare: Alb Inchidere normala Gala este un producator de solutii pentru baie cu o experienta de peste 50 ani. Creand un nucleu de profesionisti care asigura calitatea produselor au reusit sa inoveze continuu pentru a deveni unii dintre cei mai mari producatori europeni de obiecte sanitare din ceramica. Toate gamele Gala beneficiaza de ultimele tehnologii de productie si proiectare pentru a crea un design perfectionat dar si pentru a ajuta la protectia mediului prin economisirea apei. Intreaga linie de productie Gala este concentrata pe obtinerea celor mai bune rapoarte de calitate design si productivitate pentru a ajunge si a se mentine printre producatorii de referinta din domeniu. Investitiile sustenabile si inovarea continua au fost pilonii pe care intreg brandul Gala este construit. Designul fiecarui produs Gala este o exprimare a valorilor branduluiforme moderne adaptate la stilul de viata contemporan functionalitate ireprosabila si ergonomie. Cu o atentie deosebita pentru mediul inconjurator si dezvoltare sustenabila cu o inclinatie pentru design modern si calitate exceptionala. Gala este unul dintre cei mai mari producatori europeni de obiecte sanitare.

3cheaps - compară prețuri pentru Gala Capac wc Gala Smart

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Gala
Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Meniu