Gio’Style Easy Style 23+9

GIO`STYLE Set Genti Frigorifice Easy Style 23+9 Litri Albastru Giostyle

Availability: In Stock
de la 57.99 RON loading...

labutic.ro
loading...

Genti frigorifice Easy Style 23+9 litri de culoare albastra beneficiaza de o izolare maxima. Sistem de inchidere se face cu ajutorul unui fermoar. Gentile frigorifice sunt prevazute si cu manere pentru transport.
Ambele genti au partile externe realizate din materiale non-PVC. Interiorul este captusit cu folie aluminiu. Compatibile atat pentru temperaturi reci cat si calde.
Izolatie de inalta densitate: 4 mm grosime spuma PE.
Recomandare: impreuna cu doua pastile racire de 400g, geanta de 23 litri are o performanta termica de 10 ore, iar cea de 9 litri o performanta termica de 5 ore, de mentine o temperatura de la 5°C la 15°C, in functie de temperatura exterioara.

INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE: Spalati cu grija interiorul gentii inainte de a o folosi. Introduceti in geanta frigorifica mancaruri si bauturi pe care le-ati lasat la racit in frigider, inainte cu minim 12 ore. Umpleti, daca este posibil, geanta frigorifica pentru a ramane cat mai putin spatiu liber. Asezati deasupra sau in mijlocul alimentelor unul sau mai multi acumulatori termici. Geanta frigorifica trebuie deschisa cat mai rar cu putinta si apoi inchisa imediat.
Se recomanda pastrarea produselor alimentare in ambalajele originale sau in recipiente corespunzatoare.
INTRETINERE:
- Din motive de igiena, curatati cu grija interiorul cu apa calda si detergent, apoi uscati-l perfect de fiecare data cand utilizati geanta.
- Nu spalati si nu inmuiati niciodata geanta in apa curenta.
- Nu folositi niciodata detergenti corozivi sau obiecte dure pentru curatire gentii.
VEZI SECTIUNEA SPECIFICATII PENTRU INFORMATII SUPLIMENTARE Tip produs: Genti frigorifice Culoare: Turcoaz Culoare: Albastru Izolatie: 4 mm Dimensiuni: 36.7x21x26.7 cm; 25x16x18.3 cm Caracteristici speciale: Garantie conformitate: 24 luniGeanta frigorifica Gio’Style Easy Style 23+9: Easy Style 23 9, EasyStyle239, Easy Style 23+ 9

3cheaps - compară prețuri pentru Gio’Style Easy Style 23+9

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Gio’Style
Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Meniu