Giorgio Armani Emporio Armani Diamonds Rose EDT 50ml

0 Recenzii

Giorgio Armani Diamonds Rose EDT 50 Ml Pentru Femei

Availability: In Stock
de la 169.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ leiÎn anul 2013 Giorgio Armani prezintă o adevărată bijuterie sub numele de Giorgio Armani Emporio Armani Diamonds Rose. Parfumul este un simbol perfect al conturului feminin. Vitalitatea electrizantă, inspirată de neuitatul miros de trandafiri şi conturul strălucit al diamantelor trandafirii, este o reflectare perfectă a femeilor naturale și libere Emporio Armani. Femeia este la fel de fermecătoare ca și parfumul ei. Urmăreşte cele mai noi trenduri, dar în același timp îşi face propriul stil. Vă atrage, datorită plăcutei străluciri a diamantului trandafiriu. Este foarte feminin, seducător şi irezistibil.
La crearea ediției Emporio Diamonds, Armani s-a lăsat inspirat de puterea și misterul pietrei nelucrate, care odată cu şlefuirea ei, străluceşte magic, aducându-o la forma perfectă. Diamantele strălucitoare şi hipnotizante, farmecă frumusețea absolută, care este motivată de dorință, dar şi de invidie.Parfum Giorgio Armani Emporio Armani Diamonds Rose EDT 50ml: Emporio Armani Diamonds Rose EDT 50 ml, EmporioArmaniDiamondsRoseEDT50ml

3cheaps - compară prețuri pentru Giorgio Armani Emporio Armani Diamonds Rose EDT 50ml

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Giorgio Armani
Grup tinta
Pentru femei
Tip 
Eau de toilette (EDT)
Volum
50 ml
Ambalaj 
Cutie originala
Grup tinta
Pentru femei
Tip 
Eau de toilette (EDT)
Volum
50 ml
Ambalaj 
Cutie originala
Meniu