Gorenje DK63CLB 60cm

0 Recenzii

Gorenje Hota de perete Gorenje DK63CLB, 545 m³/h, Negru mat (DK63CLB)

Availability: In Stock
de la 920.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

Hote de recirculare
Hotele de recirculare atrag aerul şi aburul, îl filtrează şi îl returnează în bucătărie. Dacă nu puteţi alege varianta cu extracţie, atunci hotele cu recirculare sunt varianta potrivită pentru Dvs. În acest caz aerul este atras într-un filtru de carbune care retrage mirosurile neplăcute cauzate de gătit, iar aerul curat este eliberat din nou în bucătărie. Hotele cu recirculare sunt uşor de instalat şi sunt de obicei folosite în apartamentele de bloc, unde este greu să instalaţi o gură de ventilare. Hotele cu extracţie atrag fumul şi mirosul în filtru şi le elimină prin tunelul de ventilaţie. Filtrul de cărbune trebuie schimbat o dată sau de două ori pe an, în funcţie de cât de des este folosită hota.

Lumină cu halogen
Pe lângă înfrumuseţarea bucătăriei, hotele Gorenej asigură o bună iluminare a plitei. Unele modele vin cu becuri clasice, iar modelele moderne au becuri cu halogen, care sunt mai strălucitoare şi mai eficiente.

Nivel de zgomot
În casele de azi, bucătăria este un centru important, în care ne petrecem mult timp, de aceea zgomotul hotei poate fi deranjant. În ultimii ani, capacitatea hotei a crescut semnificativ, iar materialele care absorb zgomotul au început să fie din ce în ce mai folosite. Iată câteva sfaturi pentru reducerea nivelului de zgomot: folosiţi tuburi rotunde în loc tuburile flexibile zimţate, deoarece interiorul tuburilor flexibile este mai puţin uniform, iar nivelul de zgomot creşte. fiţi atent la diametrul specificat. o altă metodă de a reduce nivelul de zgomot este să izolaţi ţevile, ceea ce reduce riscul de condens pe ţevi. Nivelul de zgomot este exprimat în decibeli (dB). Nivelul mediu de zgomot produs de hotă este 55 dB.

Sfaturi utile
Nu uitaţi să porniţi hota puţin înainte de a începe să gătiţi, pentru a maximiza capacitatea hotei. . Lăsaţi hota să mai funcţioneze cel puţin 15 minute după ce aţi terminat de gătit, pentru a îndepărta şi ultimele urme de miros. Nu uitaţi că nu trebuie niciodată să deschideţi geamul la bucătărie când este hota în funcţiune, pentru că afectează circulaţia aerului. Alegeţi o hotă care este la fel de lată ca şi plita, pentru a obţine cele mai bune rezultate.

Capacitate
Capacitatea depinde de dimensiunile bucătăriei. Regula generală este că hota trebuie să poată înlocui aerul de 10 până la 20 de ori pe oră. De exemplu, dacă bucătăria are 4 x 4 m cu înălţimea tavanului de 2,5 m, hota trebuie să înlocuiască 400-800 m³ pe oră. Va exista mereu o pierdere de presiune atunci când instalaţi o hotă. De aceea, este important să notaţi următoarele reguli: aveţi grijă la diametrul recomandat de ventilare al hotei (Ø) specificat pe tubul sau ţeava de ventilare atunci când este posibil, folosiţi ţevi moi, pentru a minimaliza rezistenţa aerului. încercaţi să scurtaţi instalarea cât de mult posibil şi cu cât mai puţine coturi posibile. mai bine să aveţi curbe lejere decât ascuţite, astfel încât aerul să poată treacă nestingherit cu minim de pierdere de presiune.

Informații tehnice

Hotă de perete Ventilare cu extragerea aerului sau recirculare Clasă energetică: D Material: Metal vopsit / Metal vopsit Culoare: Negru / NegruRandament maxim la funcţionarea prin extragere: 545 m³/h Randament maxim de funcţionare prin recirculare: 342 m³/h Diametru tub de ventilare: 15 cmPutere de extractie treapta 1: 355 m³/h Putere de extractie treapta 2: 465 m³/h Putere de extractie treapta 3: 545 m³/hControl mecanic Comenzi: Buton Simplicity pentru utilizare usoară Număr etape de ventilare: 3Iluminare de tip: LED Butonul ON/OFF pentru iluminat Iluminare: 2 Putere de iluminare: 10 WFiltru de grăsime: Filtru din aluminiu pentru grăsimi Filtru de carbon: 443072 Filtru lavabil pentru grăsimi Tipul motorului: Motor condensator Număr motoare: 1 Fara clapeta de retur a aerului: 150 mmNivelul maxim de zgmomot: 64 dB(A)re1pW Inaltime: 280 mm Inaltimea minima a cosului: 530 mm Inaltimea maxima a cosului : 860 mm Consumul anual de energie: 94 kw/h Dimensiuni (Lx Îx A): 60 × 28 × 50 cm Dimensiuni ambalare (Lx Îx A): 70 × 63 × 46,5 cm Greutate netă: 10,3 kg Greutatea brută: 13,1 kg Putere: 290 W Curent nominal al sigurantei: 10 A Cod: 492947 Cod EAN: 3838942037948Hota Gorenje DK63CLB 60cm: DK 63 CLB 60 cm, DK63CLB60cm, DK 63CLB 60cm, DK63CLB 60 cm

3cheaps - compară prețuri pentru Gorenje DK63CLB 60cm

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Gorenje
Tip hota
Chimney
Debit maxim de aer 
770 m3/ora
Trepte de viteza
3 trepte
Functionare
Buton cu apasare
Iluminare
Halogen
Nivel de zgomot
69 dB
Latime
60 cm
Tip hota
Chimney
Debit maxim de aer 
770 m3/ora
Trepte de viteza
3 trepte
Functionare
Buton cu apasare
Iluminare
Halogen
Nivel de zgomot
69 dB
Latime
60 cm
Meniu