Gorenje G640X

0 Recenzii

Gorenje Plita incorporabila Gorenje G640X Gaz 4 arzatoare Inox (g640x)

Availability: In Stock
de la 574.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

Suprafaţă Mare - Suficient spațiu pentru fiecare tigaie sau oală. Suprafața de gătit extinsă (până la 20%) și distanțele mai lungi dintre arzătoare oferă o mulțime de spațiu pentru toate tipurile de tigăi și oale. Designul elegant şi plat permite alunecări uşoare şi utilizarea unor oale foarte mari fără probleme, cu stabilitate perfectă pentru toate aventurile voastre de gătit.
Aprindere cu o mână, simplu și convenabil - Arzătorul de aprindere cu o singură mână aduce confort suplimentar și control ușor la plita voastră de gaz. Pentru a activa arzătorul de gaz apăsați pur și simplu butonul în jos și rotiți-l la nivelul dorit cu o mână, în timp ce cealaltă mână este liberă. Rapid, simplu şi eficient.
Varietatea opțiunilor pentru toate gusturile - Pentru diferite dorințe și necesități sunt disponibile noi plite de gaz, de diferite dimensiuni, culori și materiale, inclusiv plitele din inox, metal și sticlă călită. Noile plite de gaz prezintă de asemenea materiale îmbunătățite, care le fac mai rezistente la zgârieturi, mai ușor de curățat și prelungesc durata de viață a acestora.
Suprafaţă Extra, strălucitor fără efort - Stratul special de inox permite mai puține zgârieturi și urme de degete pe suprafața plitei. În același timp, designul plat și modern al tăviţei pentru picături face ca curățarea și întreținerea să fie rapidă și ușoară.

Caracteristici generale:
Tip: Plita incorporabila
Tip alimentare: Gaz
Numar arzatoare: 4
Pozitionare butoane: Frontal
Arzator mare: 1
Arzator normal: 2
Arzator mic: 1
Duze de schimb incluse: Duze gaz lichid G30/30
Gratar plita: Email
Dimensiuni (IxLxA) cm: 13 x 60 x 52
Culoare: InoxPlita Gorenje G640X: G 640 X, G 640X, G640 X

3cheaps - compară prețuri pentru Gorenje G640X

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Gorenje
Culoare
Gri
Tip alimentare
Gaz
Categorie plita
Incorporabil
Suprafata de gatire
Smalt
Control 
Mecanic
Aprindere electrică 
Da
Numar arzatoare
4
Culoare
Gri
Tip alimentare
Gaz
Categorie plita
Incorporabil
Suprafata de gatire
Smalt
Control 
Mecanic
Aprindere electrică 
Da
Numar arzatoare
4
Dispozitiv siguranta 
Da
Latime
60 cm
Adancime
52 cm
Grosime
13 cm
Greutate
9.1 kg
Meniu