Gorenje IQ634USC

0 Recenzii

Gorenje Plita incorporabila IQ634USC, cu inductie, slide control, timer, power boost, iq-grill, iq-steam, negru (IQ634USC)

Availability: In Stock
de la 2,039.99 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

IQsteamMenține vitaminelePrepararea cu o cantitate mică de apă menține vitaminele, mineralele și culoarea naturală a legumelor. Deși greu de crezut, pentru prepararea unui kilogram de legume aveți nevoie doar de 0,5 dl de apă.

IQproUn maraton culinar, incredibil de simpluIQpro oferă un mod simplu de preparare a felurilor de mâncare ce necesită o perioadă mai lungă de timp, cu încălzire lentă sau preparare la o temperatură mai scăzută, constantă. Ideal pentru felurile de mâncare precum gulașul.

IQpoachTemperatura exactăIQpoach menține temperatura între 71 - 85°C și previne prepararea excesivă. Mâncarea își menține culoarea naturală, sucurile și aroma. Temperatura specifică și constantă este ideală pentru rețetele precum ouăle fierte.

IQgrillFriptură perfect preparatăIQcook face prepararea la grătar extrem de simplă, chiar cu foarte puțin sau zero ulei. Oferă trei niveluri de preparare și previne arderea mâncării. O cale simplă pentru cel mai gustos și sănătos grătar.

IQboilNicio picătură nu iese din vasFierberea rapidă a apei și menținerea temperaturii constante pot fi obținute fără ca nicio picătură să nu dea în foc. Vă puteți uita relaxați la TV, pentru că bucătăria dumneavoastră este în siguranță.     CronometruCineva veghează întotdeaunaCronometrul poate fi setat până la 99 de minute. Dacă timpul optim de preparare pentru un anumit fel de mâncare este cunoscut din experiență, cronometrul poate fi setat, iar plita se va opri automat la finalizare. Un semnal sonor vă va anunța că mâncarea este gata.

ChildLockBucătăria ca spațiu sigurOpțiunea ChildLock este excelentă pentru cei cu copii. Îi puteți lăsa nesupravegheați în bucătărie în siguranță, deoarece această opțiune nu le permite să modifice setările.

CARACTERISTICI:
Functii: IQboil, IQgrill, IQpoach, IQpro, IQsteam
Slider Touch: control tactil
PowerBoost: Da
Superboost: Da
AllBoost: Da
4 zone de gatit cu inductie
Stanga fata: Ø 18,5 cm, 1,4 / 2 kW,
Dreapta fata: Ø 16,5 cm, 1,2 / 1,4 kW
Dreapta spate: Ø 16,5 cm, 1, 2 / 1.4 kW,
Stanga spatele: Ø 20,5 cm 2 / 2.3 kW SIGURANTA:
Indicator de caldura reziduala ALTELE:
Voltaj: 220-240 V
Dimensiuni: 60 × 5.6 × 51 cm
Dimensiuni de montare: 56 × 5.2 × 49 cm
Dimensiuni ambalare: 75,7 × 13 × 93,1 cm
Greutate bruta: 12 kg
Design: Negru
Putere: 7100 WPlita Gorenje IQ634USC: IQ 634 USC, IQ 634USC, IQ634 USC

3cheaps - compară prețuri pentru Gorenje IQ634USC

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Gorenje
Culoare
Negru
Tip alimentare
Electric
Categorie plita
Incorporabil
Suprafata de gatire
Ceramic
Control 
Prin atingere
Putere totala
7.1 kw
Numar arzatoare
4
Inductie 
Da
Culoare
Negru
Tip alimentare
Electric
Categorie plita
Incorporabil
Suprafata de gatire
Ceramic
Control 
Prin atingere
Putere totala
7.1 kw
Numar arzatoare
4
Inductie 
Da
Traditional (Non Inductie)
Nu
Indicator caldura reziduala 
Da
Dispozitiv siguranta copii
Da
Latime
60 cm
Adancime
51 cm
Grosime
5.2 cm
Greutate
12 kg
Meniu