Gorenje ORB152BK

0 Recenzii

Gorenje TRANSPORT GRATUIT-Combina frigorifica Gorenje ORB152BK, Retro Collection, Negru

Availability: In Stock
de la 3,036.29 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

FRIGIDER CU O USA - OLD TIMER - FROST LESS, IONIZATOR CU VENTILATOR, CONTROL MECANIC, CLASA ENERGETICA A++, RAFT PENTRU STICLE, CUTIE PENTRU FRUCTE SI LEGUME, 54 LITRI NET (229 LITRI FRIGIDER + 25 LITRI CONGELATOR), DIMENSIUNI 185X60X64 CM, CLASE CLIMATERICE ACOPERITE = SN, N, ST, T, NEGRU

Fresh Zone
Proaspăt culese din natură

Sertarul cu cea mai scăzută temperatură din frigider este ideal pentru depozitarea cărnii, peștelui, fructelor și legumelor. Menține prospețimea mâncării, aroma, culoarea și gustul pentru mult mai mult timp.

 

Sertarul CrispZone cu funcția HumidityControl
Proaspăt culese din grădină

CrispZone este una dintre cele mai mari cutii pentru fructe și legume de pe piață. Temperatura scăzută și opțiunea de ajustare a umidității extind prospețimea produselor dumneavoastră.

 

DynamiCooling

Sistemul de ventilatie contribuie la circulatia constanta si uniforma a aerului rece datorita unui ventilator modern. In combinatie cu tehnologia IonAir, se creeaza un microclimat natural in interiorul frigiderului si se elimina pâna la 95% din bacterii si mirosuri neplacute. IonAir, impreuna cu DynamiCooling, se regaseste la modele de baza ale noii generatii de congelatoare pentru frigidere Gorenje.

 

Eficienţă energetică A ++

Câteva dintre modelele de frigidere combinate Gorenje se pot lăuda cu cea mai mare valoare a eficienţei energetice atinse până în prezent. Clasa de energie A + + permite utilizatorilor să economiseacă energie cu până la 40 % faţă de clasa de energie A. Această funcţionalitate economică este rezultatul unei izolatii excelente, a unui sistem de etanşare al uşilor îmbunătăţit şi a unui sistem de componente stat-of-the-art de care reduce la un nivel minim consumul de energie. Oferind produse care pe tot parcursul vieţii lor utile ajută la economisirea unei cantităţi considerabile de energie, ne unim eforturile pentru a ajuta la conservarea mediului pentru generaţiile viitoare.

Informații tehnice

Clasă energetică: A++ Dimensiuni (Lx Îx A): 60 × 154 × 66,9 cm Deschidere uşă: Dreapta Ușă: Plastic Culoare: Negru Clasa climaterică: SN, ST, N, T1 compresor Volum total brut/net: 260 / 254 l Capacitatea frigiderului: brut/net: 235 / 229 l Capacitatea congelatorului: brut/net: 25 / 25 l Capacitate congelare: 2 kg/24h Timp de păstrare (în caz de întrerupere a curentului): 17 Îrecipient ouă/gheață: 1x7 SimpleSlide inalțime ajustabilâ a rafturilor ușii: 3 4 rafturi de sticlă _product/cooling/compartments/refrige rator/shelves/bottle_holder/feature sertare stocare unt si branza: MultiBox Cool'n'FreshConsum energie kWh/24h: 0,51 kw/h Zgomot: 40 decibeli Dimensiuni (Lx Îx A): 60 × 154 × 66,9 cm Dimensiuni ambalare (Lx Îx A): 64 × 160 × 77 cm Greutate netă: 58,5 kg Greutatea brută: 61 kg Putere: 80 W Curent nominal al sigurantei: 10 AFrigider Gorenje ORB152BK: ORB 152 BK, ORB 152BK, ORB152 BK

3cheaps - compară prețuri pentru Gorenje ORB152BK

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Gorenje
Categorie
Independent
Model 
Cu o singura usa
Frigider fara congelator
Nu
Frigider Industrial
Nu
Clasa energetica 
A++
Consum anual de energie
186 kWh/an
Clasa climatica 
SN N ST T
Categorie
Independent
Model 
Cu o singura usa
Frigider fara congelator
Nu
Frigider Industrial
Nu
Clasa energetica 
A++
Consum anual de energie
186 kWh/an
Clasa climatica 
SN N ST T
No frost 
Nu
Filtru antibacterian 
Da
Numar compartimente de congelare
1
Numar rafturi
4
Sertare pentru produse proaspete
Da
Latime
60 cm
Inaltime
154 cm
Adancime
64 cm
Greutate
58.5 kg
Capacitate neta frigider
229 litri
Capacitate neta congelator
25 litri
Capacitate de congelare
2 kg/24h
Timp de reincalzire 
17 ore
Usa reversibila
Nu
Display
Nu
Dozator de apa
Nu
Dozator de gheata
Nu
Numar de compartimente pe usa
3
Numar compresoare
1
Ventilator
Da
Nivel zgomot
40 dB(A)
Meniu