Gorenje WE703

0 Recenzii

Gorenje Masina de spalat frontala GORENJE WE703, 7 kg, 1000 rpm, Clasa A+++ (Alb) (ART5245)

Availability: In Stock
de la 1,263.99 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

Tambur WaveActive
Tratamentul sensibil al oricărui articol de îmbrăcăminte

Modelul unic de tambur în formă de val, combinat cu niște nervuri 3D în formă de val, înmoaie fibrele pentru a oferi un tratament cât mai blând pentru îmbrăcăminte asigurând o spălare perfectă, cu cute minime.

AutoWash
Întotdeauna programul potrivit

Nu vă puteți decide ce program să alegeți? Doar selectați AutoWash iar mașina dvs. de spălat va selecta cel mai bun ciclu de spălare pentru încărcare. Vă puteți relaxa, hainele vor fi curate, indiferent de materialul lor.

Interfață simplă
Trei pași și sunteți gata

Interfața ușor de utilizat cu butonul de selecție poziționat central vă permite să începeți spălarea în doar 3 pași simpli; porniți mașina de spălat, selectați programul și apăsați start! Fără submeniuri pentru selectarea funcțiilor și setărilor suplimentare, dar aveți libertatea setărilor de pe interfața mare cu control Touch, astfel încât să puteți fi siguri că articolele de îmbrăcăminte vor fi spălate exact așa cum vă place.

AllergyCare
Protecție suplimentară pentru pielea sensibilă

Programul AntiAllergy utilizează o temperatură mai ridicată și o clătire suplimentară pentru a elimina eficient urmele de detergent de pe țesătură. Alergenii, care ar putea provoca o senzație neplăcută, sunt îndepărtați iar pielea delicată este protejată.

StableTech
Fara zdruncinăuri in timpul functionăii

Creșterea stabilității și reducerea semnificativă a vibrațiilor, datorită panourilor laterale și inferioare StableTech, conduc la un nivel de zgomot redus semnificativ chiar și la cele mai ridicate viteze de centrifugare.

SterilTub
Întotdeauna rufe cu miros plăcut

Spălarea cu detergent pulbere la temperaturi mai scăzute poate duce la condiții ideale pentru dezvoltarea bacteriilor, care la rândul lor ar putea provoca un miros neplăcut al rufelor. SterilTub va elimina orice bacteriidin interiorul mașinii și va asigura că rufele dvs. vor mirosi mereu proaspăt.

Ușă netedă
Intrarea perfectă

Ușa mare, realizată dintr-o singură bucată de plastic fără șuruburi, asigură stabilitate, previne scârțâirea sau șuierăturile enervante. Se deschide la 180 de grade, astfel încât golirea și încărcarea tamburului sunt la fel de ușoare exact cum ar trebui să fie.

Moduri de spălare
Adaptate perfect nevoile dvs. de spălare

Tehnologia noastră asigură că toate tipurile de țesături sunt spălate în cel mai bun mod posibil, datorită combinației optime de temperatură, cantitate de apă, timpul ciclului de spălare și viteza de centrifugare. Aceste setări pot fi adaptate în continuare cu diferite moduri de spălare, permițându-vă să găsiți doar combinația potrivită pentru nevoia dvs. curentă.

ChildLock
Siguranță pentru copii curioși

Panoul de control poate fi blocat prin apăsarea unei combinații speciale de taste, împiedicând copiii să utilizeze aparatul, atunci când nu sunteți în jur și făcând imposibilă modificarea setărilor.

SoftSound
Fără bipuri enervante

Mașinile de spălat WaveActive nu sunt doar blânde cu rufele dvs. , ci și cu urechile dvs. Tonurile delicate vă oferă feedback blând asupra funcțiilor sau programelor pe care le-ați ales.

Patru adâncimi
Se potrivește oriunde

O baie mică sau încărcături mari de rufe, mașinile de spălat WaveActive sunt proiectate să se potrivească nevoilor dvs. exacte. Puteți alege între patru adâncimi diferite: modelele slim (43 cm și 46,5 cm) au o capacitate de încărcare de 6 sau 7 kg și modelele de dimensiuni mari (54,5 cm și 61 cm) cu o capacitate de încărcare de până la 10 kg.

Tip produs: Masina de spalat cu incarcare frontala Tip afisaj: LED cu control Touch Tip incarcare: Frontala Clasa de eficienta energetica: A+++ Capacitate de incarcare: 7 Kg Viteza de centrifugare (rpm): 1000 Numar programe: 16 Programe de spalare: Bumbac / Mix / Sintetice / Program de spalare manual / Lana AllergyCare / Program Auto / SportWash / ProgramRapid 20' / Program pentru lenjerie Consum energetic (kWh/an): 174 Consum mediu anual de apa: 9680 Tehnologii: SterilTub - program de autocuratare și igienizare a cuvei și a tamburului
StableTech - fără zdruncinături în timpul functionarii Nivel de zgomot la centrifugare dB(A): 73 Nivel de zgomot la spalare dB(A): 57 Dimensiuni (I x L x A) (cm): 85 x 60 x 54.5 Culoare: Alb Greutate (kg): 66 Garantie: 2 ANIMasina de spalat Gorenje WE703: WE 703

3cheaps - compară prețuri pentru Gorenje WE703

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Gorenje
Categorie masina de spalat
Independent
Mod de incarcare 
Frontala
Clasa energetica 
A+++
Eficienta de spalare 
A
Performanta de centrifugare 
C
Ecran
Da
Functie de uscare 
Nu
Pornire intarziata/Final intarziat 
Da
Categorie masina de spalat
Independent
Mod de incarcare 
Frontala
Clasa energetica 
A+++
Eficienta de spalare 
A
Performanta de centrifugare 
C
Ecran
Da
Functie de uscare 
Nu
Pornire intarziata/Final intarziat 
Da
Aquastop 
Da
Capacitate de spalare 
7 kg
Consum de energie (spalare)
0.79 kWh/ciclu
Consum de apa
44 litri/ciclu
Viteza max. de centrifugare
1000 rpm
Nivel zgomot la spalare
57 dB(A)
Nivel zgomot centrifugare
73 dB(A)
Latime
60 cm
Inaltime
85 cm
Adancime
54.5 cm
Meniu