Gree GWH24ACE-K6DNA1E Fairy A1

0 Recenzii

Gree Aparat de aer conditionat Gree Fairy A1 Inverter GWH24ACE-K6DNA1E Wifi inclus , Filtru carbon activ si generator COLD PLASMA

Availability: In Stock
de la 3,820.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

 Aparat de aer conditionat
Gree Fairy R32 GWH24ACE-K6DNA1A Inverter 24000 BTU         CEL MAI MARE producator mondial de aparate de aer conditionat, compania chineza Gree, propune gama de unitati Fairy,  create sa furnizeze climatul optim pentru tine, gratie unor tehnologii avansate precum generatorul "Cold Plasma" sau functia "I feel".  GREE dovedeste responsabilitate fata de poluarea mediului, prin folosirea agentului frigorific R32, in timp ce asigura un consum de energie diminuat prin implementarea tehnologiei Inverter. POTI CONTROLA activitatea unitatii de oriunde te-ai afla, de pe smartphone, prin intermediul aplicatiei GREE+, pe care o poti descarca de pe App Store sau Google Play.  

TEHNOLOGII CARE FAC DIFERENTA Functia "I-feel" - daca doresti un climat personalizat intr-o anumita zona a camerei, plaseaza telecomanda in perimetrul respectiv,   dupa care activeaza senzorul "I feel". Gratie acestei functii, aparatul va receptiona comanda si iti va crea rapid climatul dorit in acea zona. Generatorul "Cold Plasma" - indeparteaza mirosurile neplacute si neutralizeaza bacteriile, virusurile si alergenii prin emisia controlata de ioni in atmosfera.
Tehnologia Inverter - scade substantial consumul de energie, datorita unui compresor nou care isi ajusteaza viteza de lucru in functie de temperatura camerei, evitandu-se astfel opririle si pornirile consumatoare de curent in exces.  

MEREU CONECTAT LA APARATUL TAU
Wi-Fi Intelligent ControlDaca doresti sa modifici setarile de climatizare, sa programezi temperatura pe intervale orare sau sa revizuiesti consumul de energie de oriunde te-ai afla, poti conecta simplu si rapid unitatea la Wi-Fi, descarcand aplicatia GREE+. Poti descarca aceasta aplicatie de pe App Store sau Google Play, accesand unul dintre linkurile urmatoare:

FUNCTII ADAPTATE STILULUI TAU
 Functia SleepDaca programezi aparatul sa se opreasca la o anumita ora din noapte, functia "Sleep" va ajusta automat si progresiv temperatura in intervalul selectat, astfel incat sa nu simti disconfort termic.
Functia Timer Daca vrei sa iti programezi din timp climatul dorit, seteaza temperatura pentru o anumita ora, iar aparatul va retine comanda si o va executa.

 Auto RestartIn cazul intreruperii alimentarii cu energie, aparatul va reveni la setarile initiale imediat ce pana de curent va fi remediata.
Autodiagnoza Aparatul poate depista automat erorile aparute in functionare.

 
Dezghetare inteligentaNoua tehnologie face posibila dezghetarea unitatii exterioare doar la nevoie, nu la intervale regulate de timp, de aici rezultand importate economii de energie.
Racirea turbo Chiar si in cele mai caniculare zile, vei obtine o temperatura confortabila intr-un interval de timp foarte scurt, gratie compresorului puternic, capabil sa emita debite mari de aer rece.

 
  
 Aer conditionat Gree GWH24ACE-K6DNA1E Fairy A1: GWH 24 ACE K 6 DNA 1 E Fairy A 1, GWH24ACEK6DNA1EFairyA1, GWH24ACE K6DNA1E Fairy A1, GWH24ACE-K6DNA1EFairyA1, GWH 24ACE-K6DNA1E Fairy A1, GWH24ACE-K6DNA 1E Fairy A 1

3cheaps - compară prețuri pentru Gree GWH24ACE-K6DNA1E Fairy A1

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Gree
Tip aparat de aer conditionat
De perete
Tip aparat de aer conditionat
De perete
Meniu