Guerlain Insolence EDT 30ml

0 Recenzii

Guerlain Insolence apă de toaletă 30 ml pentru femei

Availability: In Stock
de la 120.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

Apa de toaletă Insolence a fost prezentată publicului larg, de către brandul Guerlain, în anul 2006, și de atunci (datorită aromei sale îndrăznețe de flori și fructe) a devenit extrem de populară în rândurile femeilor din întreaga lume. Notele de flori de violete și iris domină compoziția, iar acordurile de citrice și fructe de pădure subliniază caracterul senzual al aromei. Baza miresmei reprezintă un voal subțire, care adie a lemn de santal, boabe de tonca, mosc și rășină.
Designul sticlei, al apei de toaletă Insolence, a fost încredințat designerului, sculptorului și artistului, Serge Manso, care a încorporat aroma neobișnuită într-o sticlă extraordinară. Sticla este formată din trei emisfere care echilibreaza între ele, iar parfumul posedă o culoare roz saturată.Parfum Guerlain Insolence EDT 30ml: Insolence EDT 30 ml, InsolenceEDT30ml

3cheaps - compară prețuri pentru Guerlain Insolence EDT 30ml

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Guerlain
Grup tinta
Pentru femei
Tip 
Eau de toilette (EDT)
Volum
30 ml
Ambalaj 
Cutie originala
Grup tinta
Pentru femei
Tip 
Eau de toilette (EDT)
Volum
30 ml
Ambalaj 
Cutie originala
Meniu