Heinner Charm SM-700B

0 Recenzii

Heinner Sandwich Maker Heinner Charm SM-700BK

Availability: In Stock
de la 48.99 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

SANDWICH MAKER TOAST&GO HEINNER SM-700BK Autentic HomeTV

Caracteristici principale Placi tip grill Capacitate: 2 sandwich-uri Caracteristici Putere: 700W Indicator luminos "pregatit" Indicator luminos alimentare Specificatii Alimentare: 220-240V~50Hz
In gama de produse Autentic HomeTV by ManiaMall. ro veti gasi cea mai variata gama de articole vazute la TV si utile pentru casa. Colectia cuprinde in mare produse utile si accesibile dintr-o gama diversificata: Casa si bucatarie, Ingrijire personala, Sanatate si frumusete, Scule, precum si multe alte accesorii de uz casnic.
Printre brandurile regasite in aceasta gama se numara BOHMANN, BERGNER, KAISERHOFF, PETERHOF, NOUVAL, TRION, AVILLA, ELTRON AUSTRIA, SCULE STERN AUSTRIA, INTEX, etc. Va invitam la cumparaturi in mall-ul online al familiei tale, produse de tot felul pentru toate categoriile de clienti. Articole utile si inovatoare pentru toate domeniile de activitate, ieftine si bune pentru a indeplini orice sarcina.

Producator:HEINNERCod:PRAR-7792Sandwich maker Heinner Charm SM-700B: Charm SM 700 B, CharmSM700B, Charm SM 700B, CharmSM-700B, Charm SM-700 B

3cheaps - compară prețuri pentru Heinner Charm SM-700B

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Heinner
Sandwich maker
Da
Functie grill 
Nu
Gofre
Nu
Putere
700 W
Placi anti aderente
Da
Carcasa exterioara cu perete rece 
Nu
Temperatura ajustabila
Nu
Sandwich maker
Da
Functie grill 
Nu
Gofre
Nu
Putere
700 W
Placi anti aderente
Da
Carcasa exterioara cu perete rece 
Nu
Temperatura ajustabila
Nu
Meniu