3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/1 oferte.

loading

HeizTech Panou solar cu 15 tuburi vidate pentru preparare apa calda menajera cu rezervor nepresurizat 150 litri HEIZTECH

0 Recenzii

HeizTech Panou solar cu 15 tuburi vidate pentru preparare apa calda menajera cu rezervor nepresurizat 150 litri HEIZTECH

Availability: In Stock
de la 1,679.99 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru HeizTech Panou solar cu 15 tuburi vidate pentru preparare apa calda menajera cu rezervor nepresurizat 150 litri HEIZTECH. Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

Colectorul solar de apă prepară apă caldă pe baza principiului de termosifon. Captarea radiaţiei solare, transformarea în energie termică şi încălzirea apei se realizează în tuburile vidate, care sunt caracterizate prin putere de captare mare şi pierderi scăzute de căldură.

Din cauza diferenţei de densitate între apa rece şi cea caldă, în colector solar se realizează un circuit de jos în sus, prin care masa de apa caldă încălzită în tuburile vidate este înlocuită cu o masă echivalentă de apă rece. Astfel în rezervorul de apă, care se situează deasura tuburilor, se acumulează apă caldă.

Datorită eficienţei de captare a tuburilor vidate, colectorul solar poate acoperi necesarul de apă caldă, în perioada martie-octombrie, într-o proporţie de 70-80%, fără a utiliza energie electrică.

Suportul pentru acoperiş terasa este inclusă. Avantaje

  • nu necesită curent electric
  • suport din oțel vopsit în câmp electrostatic
  • încălzirea apei pe baza fenomenului de termosifonare
  • rezervor interior din oțel inoxidabil
  • izolație rezervor din spumă poliuretanică de înaltă desitate
  • prevăzut cu rezervor de rupere a presiunii cu flotor
Confort prin instalatii de calitate | Melinda Instal

3cheaps - compară prețuri pentru HeizTech Panou solar cu 15 tuburi vidate pentru preparare apa calda menajera cu rezervor nepresurizat 150 litri HEIZTECH

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
HeizTech
Meniu