Hikvision DS-2CE56D8T-ITMF

0 Recenzii

HIKVISION Camera supraveghere Turbo HD 2MP Hikvision DS-2CE56D8T-ITMF (DS-2CE56D8T-ITMF 0)

Availability: In Stock
de la 120.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ leiDescriere Camera supraveghere video interior/exterior  HDCVI HDTVI AHD ANALOGICA Dome HikVision DS-2CE56D8T-ITMF cu rezolutie maxima de 2 Megapixel HIKVISION DS-2CE56D8T-ITMF  este o camera de supraveghere video HDCVI, HDTVI, AHD, ANALOGICA, ce are o rezolutie maxima de 2 Megapixeli, oferita de un senzor de imagine 2.0 megapixel progressive scan CMOS. Camera poate fi instalata  atat in interior, cat si in exterior  (-40° ... 60° C), avand o carcasa din metal, de tip "dome".

INFRAROSU pana la 30 metri     Poate oferi imagini pe timpul noptii sau in conditii de iluminare scazuta, de la o distanta de pana la 30 metri, DS-2CE56D8T-ITMF fiind dotata cu un iluminator in infrarosu cu LED-uri IR. LENTILA FIXA  

 
Camera HIKVISION DS-2CE56D8T-ITMF  are o lentila ce ofera un unghi fix de vizualizare, ce nu poate fi reglat in momentul instalarii acesteia, fiind pretabila in supravegherea generala a zonelor. Distanta focala este de 2.8 mm, oferind un unghi orizontal de 104.0°.
FILTRU IR MECANIC (ICR / IR Cut Fillter)  

Camera HIKVISION DS-2CE56D8T-ITMF are un filtru IR Mecanic autoretractabil ce filtreaza lumina in infrarosu pe timpul zilei, pentru a evita anumitele defecte de afisare a culorilor, iar pe timpul noptii acesta este retras pentru a permite luminii in infrarosu sa treaca, imbunatatind vizibilitatea camerei in modul alb/negru. TRUE WDR (Wide Dinamic Range)   Spre deosebire de functia BLC (compensarea luminii din spate), ambele functii fiind utile atunci cand in zona exista contrast puternic de iluminare, functia TRUE WDR oferita de senzorul de imagine al camerei HIKVISION DS-2CE56D8T-ITMF, compenseaza atat imaginea din prim plan, cat si imaginea de fundal.  

In plus, fata de functia D-WDR (Digital Wide Dinamic Range), care este o functie software, care imbunatateste imaginea in aceleasi conditii, functia True WDR care in mod normal apar foarte intunecate, sa fie vizibile, insa fundalul devine suprasaturat (foarte alb).

INFRAROSU INTELIGENT (Smart IR)
In general, camerele de supraveghere video cu infrarosu, au ca specificatie distanta maxima aproximativa la care "bate" iluminatorul in infrarosu, insa daca o persoana se afla la o distanta mult mai mica decat aceasta, exista riscul ca imaginea sa fie suprasaturata (foarte alba). Astfel, pentru a elimina acesta situatie, camera de supraveghere video HIKVISION DS-2CE56D8T-ITMF, este dotata cu functia Infrarosu Inteligent (Smart IR).
Camere de supraveghere Hikvision DS-2CE56D8T-ITMF: DS 2 CE 56 D 8 T ITMF, DS2CE56D8TITMF, DS 2CE56D8T ITMF, DS 2CE56D8T-ITMF, DS-2CE56D8T ITMF

3cheaps - compară prețuri pentru Hikvision DS-2CE56D8T-ITMF

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Hikvision
Meniu