Hisense DJ35VE0A

0 Recenzii

Hisense Aer conditionat Hisense New Confort 12000 BTU, wi-fi ready, reglare automata flux aer, display LED, functie I Feel, clasa energetica A++ (DJ35VE0A)

Availability: In Stock
de la 2,119.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

Aparat aer conditionat Hisense New Confort 12000 BTU
Avand posibilitatea de reglare a turatiei ventilatorului pe 5 trepte de viteza, aparatele de climatizare Hisense New Confort permit un control mai precis al volumului de aer admis si al nivelului de zgomot. Aparatul dispune de functionare cu noul agent frigorific R32, display LED ce indica temperatura, functie I-Feel pe telecomanda ce inregistreaza temperatura din jurul acesteia, reglare automata a fluxului de aer pe verticala si orizontala si incalzire pana la -15 grdC. Aparatul poate fi echipat optional, contracost, cu filtru cu carbon si filtru 4 in 1 dar si cu modul Wi-fi pentru conectare la aplicatia de telefon mobil Hisense. Avantaje aparat aer conditionat Hisense Mini New Confort 12000 BTU

Instalare si intretinere usoara: R32 functioneaza la presiuni similare cu cele ale agentului frigorific R410A; R32 este un gaz pur, prin urmare operatiunile de incarcare sunt mai usor de gestionat decat amestecuri cum ar fi gazul R410A.
Eficienta ridicata si economie de energie: folosind tehnologia inverterului 3D, combinata cu o noua structura a admisiei de aer si bobinei de schimb, aparatele noastre de climatizare ating o crestere semnificativa a eficientei energetice, reducand consumul anual de energie cu pana la 30% comparativ cu un aparat de ae conditionat traditional.
Control Wifi si Hi-Smart Air (OPTIONAL): pentru a gestiona confortabil aparatul de aer conditionat din interiorul si din afara casei prinintermediul Smartphone-ului dvs, este necesara o conexiune Wi-fi. O aplicatie simpla de utilizat si cu o interfata intuitiva va permite sa controlati aparatul de aer conditionat oriunde v-ati afla. Aplicatia Hisense Hi-smart air este disponibila pentru iOS si Android.
Domeniu larg de control al frecventei: dispozitivele de climatizare Hisense regleaza frecventa de functionare pe baza variatiei temperaturii ambientale. Precizia controlului evita schimbarile bruste ale temperaturii, mentinand-o in limitele a +/- 0,5 grdC fata de temperatura setata, garantand confort si economie de energie.
Incalzirea la temperaturi scazute: gratie conceptului special al PCB, aparatele de aer conditionat Hisense garanteaza o eficienta maxima in incalzire, chiar si la temperaturi exterioare scazute (pana la -15 grdC)
Super cooling: prin selectarea functiei super de la telecomanda, aparatul de aer conditionat reducere rapid temperatura in camera prin cresterea capacitatii de racire cu 25%.
Cutie de securitate: placa electronica a unitatii interioare este protejata de o cutie ignifuga pentru a garanta o siguranta maxima
Protectie automata si autodiagnosticare: unitatile de aer conditionat Hisense au un sistem de autodiagnostic in timp real, care, in caz de defectiune, indica codul de eroare. In plus, datorita tehnologiei de protectie automata, aparatele de aer conditionat asigura o oprire de urgenta in caz de supraincarcare a sistemului.
Restart special la 8 grdC: modul de incalzire special la 8 grdC este foarte util, in special pentru casele situate in zone cu temperaturi mai aspre (dar si pentru case de vacanta). De fapt, in timpul absentei dumneavoastra, unitatea va porni in modul de incalzire imediat ce temperatura este mai mica de 8 grdC, permitand camerelor dvs sa nu inghete si sa reduca nivelul de umiditate din aer.
Protectia totala a sanatatii: 4 filtre in 1 (OPTIONAL)

Filtru vitamina C: filtrul cu vitamina C elibereaza vitamina C. Vitamina C penetreaza pielea, asigurand protectie impotriva radiatiilor ultraviolete, mentinand oxigenul activ si promovand producerea de colagen
Filtru cu ioni de argint: filtrul cu ioni de argint elimina bacteriile din aer si tine sub control dezvoltarea microbilor precum bacterii, virusi, ciuperci si spori.
Filtru HEPA: filtrul HEPA indeparteaza eficient polenul, praful din incapere si pneumobacilul, garantand un aer proaspat si sanator
Filtru fotocatalizator: filtrul fotocatalizator elimina piococci si alti germeni In plus, acest filtru elimina mirosurile datorita proprietatilor odorizante egale cu cele ale celor 500 odorizante cu carbon activ.
Filtru aromatic: acest filtru de pe aparatul de aer conditionat va genera un miros placut in camera dvs. , atunci cand adaugati odorizantul preferat in rezerva filtrului aromatic.

#pozaC3#

Cele mai bune temperaturi pentru a garanta tuturor o odihna linistita: somnul este vital pentru corpul nostru si odihna aduce confort benefic pentru sanatatea noastra. Sistemul de aer conditionat Hisense asigura confortul climativ ideal pentru somnul tuturor
I Feel: senzorul din telecomanda este capabil sa detecteze temperatura ambientalta si sa transmita aceasta informatie unitatii interioare. Unitatea interioara functioneaza pe baza temperaturii detectate. Controlul inteligent al temperaturii garanteaza un medi mai confortabil si un control al temperaturii mai precis, economisind energie.

Date tehnice aparat aer conditionat Hisense New Confort 12000 BTU

Capacitate termica la racire: 3.5 kW
Putere absorbita la racire: 1.0 kW
EER: 3.5
SEER: eficienta energetica sezoniera: 6.1
Clasa de eficienta energetica la racire: A++
Consumul anual de energie la racire: 201 kWh/a
Capacitate termica la incalzire: 4.0 kW
Putere absorbita la incalzire: 1.025 kW
COP: 3.90
SCOP: eficienta energetica sezoriera: 4
Clasa de eficienta energetica la incalzire: A+
Consumul anual de energie la incalzire: 1155 kWh/a
Dimensiuni unitate interna: 815 x 270 x 212 mm
Greutate: 8.5 kg
Aer tratat (max): 10 mc/min
Capacitate de dezumidificare: 1.2 l/hr
Nivel zgomot (max): 56 dB(A)
Nivelul presiunii sonore (min-max): 19-40 dB(A)
Dimensiuni unitate externa: 715 x 482 x 240 mm
Greutate unitate externa: 27 kg
Nivel zgomot unitate externa: 63 dB(A)
Alimentare electrica: 220-240 V
Domeniu de functionare la racire: -15 : 43 grdC
Domeniu de functionare la incalzire: -15 : 24 grdC
Conducte lichid/gaz: 6.35/9.52 mm
Lungimea maxima a traseului: 15 m
Diferenta maxima inaltime: 5 m
Preincarcare din fabrica: 0,76 kg
Tipul de agent frigorific: R32
Aer conditionat Hisense DJ35VE0A: DJ 35 VE 0 A, DJ 35VE0A, DJ35VE0 A

3cheaps - compară prețuri pentru Hisense DJ35VE0A

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Hisense
Tip aparat de aer conditionat
De perete
Tip aparat de aer conditionat
De perete
Meniu