ILLÉS CSÓK ÉS TSA Ungaria Arianna Bebizsepi - Dispozitiv Nazal Pentru Aspiratorul Casnic

ILLÉS CSÓK ÉS TSA Ungaria Arianna Bebizsepi - Dispozitiv Nazal Pentru Aspiratorul Casnic

Availability: In Stock
de la 39.00 RON loading...

bekid.ro
loading...

Nou! Arianna Bebizsepi - dispozitiv nazal pentru aspiratorul casnic Informatii generale: Arianna Bebizsepi este un dispozitiv atestat clinic ce se racordeaza la aspiratorul casnic pentru a curata mucozitatile celor mici. Raceala si gripa sunt boli foarte frecvente ale copiilor, iar una din cele mai mari probleme este ca bebelusul si copiii micuti nu-si pot sufla nasucul iar acest lucru le cauzeaza mari neplaceri. Din aceasta cauza secretiile acumulate in nas (mucus) ingreuneaza mult respiratia, produc indispozitii si pot deveni chiar si sursa altor complicatii daunatoare sanatatii: otite, sinuzite si imbolnavirea cailor respiratorii inferioare. Este deci importanta eliminarea sistematica a secretiei nazale si eliberarea cailor respiratorii. Tocmai pentru acest scop a fost creat acest dispozitiv, care racordat la aspiratorul casnic curata nasucul copiilor. Este recomandata insa si consultatia medicala intrucat cauza scurgerilor purulente nazale indelungate trebuie sa fie stabilita de medic. Caracteristici: - Recomandat pentru aspirarea nazala a copiilor intre 0 si 6 ani. - Include 2 duze de aspirare (dispozitiv ce se introduce in nara copilului) si o perie pentru curatare. Mod de de utilizare: 1. capul de aspirare marcat cu A va fi introdus in partea marcata cu B2. Introducem partea marcata cu C in tubul flexibil al aspiratorului casnic. 3. Punem in functiune aspiratorul casnic si il setam la viteza dorita. 4. Bebelusul sau copilul va fi fixat in pozitie sezanda sau in fundulet. Capul de aspiratie marcat cu A se introduce intr-una din nari. Instrumentul isi regleaza automat puterea de aspiratie in functie de puterea aspiratorului!
Aspiratia trebuie continuata cu intreruperi de cateva secunde, pana cand mucusul incepe sa curga. Capul de aspiratie introdus in orificiul nazal poate fi miscat in sus, in jos si lateral pentru o curatare eficienta. Aspiratia poate fi repetata zilnic de mai multe ori pana gripa sau raceala sunt vindecate. Sterilizarea si curatarea Se recomanda sterilizarea prin fierbere a capetelor de aspiratie marcate cu A. Spalarea celeilalte parti a dispozitivului se face cu apa si detergent. Acest aspirator nazal poate fi folosit si pentru igiena zilnica a copilului, fara a avea contraindicatii, incepand cu prima zi de viata!

3cheaps - compară prețuri pentru ILLÉS CSÓK ÉS TSA Ungaria Arianna Bebizsepi - Dispozitiv Nazal Pentru Aspiratorul Casnic

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
ILLÉS CSÓK ÉS TSA Ungaria
Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Meniu