Ideal Standard Capac wc Ideal Standard Connect

Ideal Standard Capac wc Ideal Standard Connect

Availability: In Stock
de la 159.00 RON loading...

neakaisa.ro
loading...

Cu gama Ideal Standard Connect este simplu sa amenajezi coltul tau pentru rasfat. Indiferent de dimensiunea baii seria Connect propune produse variate cu optiuni multiple astfel incat orice spatiu sa poata fi confortabil si frumos amenajat. Cu linii simple si puternice are un aer contemporan caracterizat de margini rotunjite. Connect este o gama conceputa pentru orice stil de amenajareiar datorita formelor sale fluide se poate integra cu usurinta atat in cadre minimaliste cat si in bai cu inspiratie retro. Frumusetea gamei Ideal Standard Connect este ca nu mai trebuie sa alegi intre linii drepte si curbate intre pret competitiv calitate si design. Le poti avea pe toate imbinand elementelavoar vas toaleta suspendat sau pe pardoseala bideu mobilier si chiar baterii pentru baie. Vei obtine un ambient cu personalitate care sa te reprezinte si un spatiu optimizat pentru utilizarea cu drag in fiecare zi. Specificatii tehnice capac wc Ideal Standard Connect: Material: Duroplast Prinderi din otel Culoare: Alb Inchidere normala Compatibil cu vasele de toaleta Ideal Standard Connect Connect Space Capacele WC sunt compatibile numai cu vasele WC cu acelasi brand si din aceeasi colectie. Garantie 24 luniDespre Ideal StandardIdeal Standard este un producator de obiecte sanitare cu o experienta de peste 100 ani. Este unul dintre liderii inovatiilor din industria sanitara. Experienta a creat o expertiza cu ajutorul careia sunt elaborate si create baterii si obiecte sanitare din ceramica. Avand un standard de calitate ireprosabil si o inclinatie catre noi tehnologii Ideal Standard este un partener pentru solutii complete de design pentru bai perfecte. Misiunea pe care si o asuma este de a inspira si de a contribui la implementarea oricaror concepte de design prin depasirea constanta a limitelor posibilului. Unul dintre scopurile cu care se mandresc este atingerea unei eficacitati ireprosabile prin imbinarea unui sistem superior de igiena confort superior si design perfectionist. De a lungul deceniilor au fost alaturi atat de profesionistii din domeniu cat si de beneficiarii produselor. Niciodata piata nu a fost atat de pretentioasa ca astazi iar Ideal Standard vrea sa intalneasca fiecare cerinta a clientilor sai. Astfel lanseaza permanent game noi tehnologii revolutionare setand trendurile in amenajarea bailor. Toate gamele de la Ideal Standard tintesc o rezistenta mai mare o funtionalitate imbunatatita un design modern si simplificat. Astfel au luat nastere produse care iau in considerare toate aspectele vietii moderne : noi niveluri de eficacitate un design elegant si sugestiv precum obiectele revolutionare: vasul de toaleta suspendat caditele de dus ultra flat tehnologia aquablade.

3cheaps - compară prețuri pentru Ideal Standard Capac wc Ideal Standard Connect

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Ideal Standard
Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Meniu