ItalWax Ceara FILM granule 1kg Aurie - ItalWax CLEOPATRA

ItalWax Ceara FILM granule 1kg Aurie - ItalWax CLEOPATRA

Availability: In Stock
de la 54.00 RON loading...

epilatpro.ro
loading...

Ceara FILM granule elastica, Hipoalergenica, Sintetica, Aurie 1kg refolosibila - ItalWax CLEOPATRA

Ceara FILM Premium Hipoalergenica, Sintetica, granule Aurie de calitate superioara este: o ceara ce poate fi folosita pe intreg corpul, contine polimeri, nu se rupe in timpul epilarii. Ingredientele speciale din componenta cerii permit o buna aderenta cu pielea, ceara poate indeparta fire de par groase si scurte de la 1mm.  - Aceasta formulă de ceară a fost dezvoltată special pentru a îndepărta părul din orice parte a corpului. Datorită plasticității sale speciale, este ușor de aplicat cu o spatulă pe suprafețe mari; se formează o peliculă subțire elastică, care smulge perfect chiar și cele mai scurte fire de păr. Ceara este îndepărtată fără utilizarea benzilor.  - Formula specială din ceara Cleopatra asigur ă o aderență excelentă cu părul, daca o folositi impreuna cu Uleiul pre-epilare din lemn de Sandal. 

- Aceasta ceara sintetica de calitate Premium este destinata pentru indepartarea parului de pe orice parte a corpului. - Ceara nu contine rasina naturala de pin, este Hipoalergenica (nu provoaca alergii).
- Ceara se foloseste la temperatura scazuta (+ 38°C). Ceara este foarte flexibilă, nu se rupe dupa aplicare si nu creeaza fire elastice.
- Potrivita pentru indepartarea firelor de par indiferent de grosime sau lungime. Se aplica cu spatula fara a tine cont de directia cresterii firelor de par, se trage apoi cu mana. 
 Ambalata in pungi de 1kgproducator - ItalWax - ITALIA     
             Cititi mai jos avantajele cerii FILM de la ItalWax  Ceara fierbinte(calda) este impartita in mod traditional in ceara clasica si ceara film

Ceara calda clasica are temperatura de lucru destul de ridicata (aproximativ 65 grade), aplicata cu spatula pe zonele pentru depilare in cantitati mici, se intareste rapid si de obicei se trage folosind metoda degetelor.

Ceara FILM este o ceara calda mult mai imbunatatita. Ea contine ingrediente speciale care confera acestei ceri noi proprietati si avantaje vizibile, comparativ cu ceara fierbinte clasica.

        AVANTAJE pentru Ceara FILM de la ItalWax :

 1. Ceara FILM  are temperatura de topire mai scazuta (38-42 grade), prin urmare, exclude orice arsuri ale pielii;
 2. Ceara FILM  se intareste lent, prin urmare momentul efectului termic de inmuiere a foliculilor este mai lung si astfel senzatia de durere este redusa;
 3. Ceara FILM  se muleaza complet pe relieful zonei ce urmeaza a fi depilata, prinde toate firele de par aproape de suprafata pielii si numai dupa aceea se intareste;
 4. Dupa indepartare, Ceara FILM  nu lasa nici un fir de par rupt;
 5. Ceara FILM  se aplica in strat subtire, nu mai mult de 1 mm (astfel cantitatea folosita scade pana la 1,6 ori)
 6. Ceara FILM  nu se rupe in timpul indepartarii.
 
    Consultati mai jos tabelul cu avantaje ale cerii FILM ItalWax
    Tutorial epilare cu Ceara FILM Aurie 1kg - ItalWax CLEOPATRA 
   Backstage - Ceara FILM Aurie CLEOPATRA 1kg - ItalWax
   LUXURY EDITION - Ceara FILM Aurie 1kg - ItalWax CLEOPATRA 
   Making Of - Full Movie - Ceara FILM Aurie 1kg - ItalWax CLEOPATRA 
       Urmăriţi cum se fabrică produsele profesionale pentru epilat ItalWax 
   Urmăriţi procedeul de epilare facial ă cu ceară FILM Elastic ă de la ItalWax 
  Viziona ţi procedeul de epilare axilă cu ceară FILM Elastic ă de la ItalWax
  Urmăriţi procedeul de epilare inghinală cu ceară FILM Elastic ă de la ItalWax
  Epilarefacială pentru BARBATI cuceară FILM Elastică ItalWax Argintie 
   Epilare pentru bărbaţi cu ceară FILM Elastic ă profesional ă de la ItalWax


3cheaps - compară prețuri pentru ItalWax Ceara FILM granule 1kg Aurie - ItalWax CLEOPATRA

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
ItalWax
Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Meniu